Vajna Tímea Andyről: "Kontrollálta az anyagiakat"

Forrás: Vajna Tímea -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. 

"Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, azonnal kimenekült. És nem vette meg. Az esküvő után kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított... És később adott egy hitelkártyát, amivel bárhová bemehettem és vásárolhattam. Sokszor a barátnőimnek vásároltam, nem magamnak. Örültem, hogy vehettem nekik márkás dolgokat, amiket nem engedhettek volna meg maguknak. Előfordult, hogy Andy a hónap végén megdorgált, hogy túl sokat költöttem, de egyébként szabad életet biztosított" - idézi Timit Návai nyomán a Story magazin.

Forrás: Vajna Tímea

Ázsia Expressz 2.: Fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte.TV + SztárokOrigoVálságba került Pintér Tibor és Ilyés Jenifer kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-valsagba-kerult-pinter-tibor-ilyes-jenifer-kapcsolata.htmlNem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik.TV + Sztárok--Vajna Tímea elmondta, miért őt vette feleségül Andy Vajnahttp://www.life.hu/sztarok/20190829-vajna-timea-elmondta-miert-ot-vette-felesegul-andy-vajna.htmlBár Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatáról mindig is sokat lehetett olvasni, most az özvegy a Hollywoodban élő magyar újságírónőnek, Návai Anikónak beszélt szerelmükről.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2 – Kamerák előtt, egy piacon vetkőzött bugyira Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-azsia-expressz-2-kamerak-elott-egy-piacon-vetkozott-bugyira-gaspar-evelin.htmlBár Evelin a saját bevallása szerint szégyellős, most a TV2 realityje, no és persze a győzelem kedvéért, olyat is bevállal, amit máskor nem szokott. TV + SztárokOrigoRégi fotóval vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811--regi-fotoval-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adel.htmlAz X-Faktor harmadik szériájában találkozott egykor Csobot Adél és Istenes Bence. A műsorvezető most egy dekoltázshangsúlyos képpel emlékszik vissza arra, mikor figyelt fel Adélra. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huBomba formában van Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-bomba-formaban-van-gaal-noemi-idojos.htmlTúl van a szakításon Gaál Noémi, a TV2 egykori időjósa. A tévés jobban néz ki, mint valaha: szuper formában van. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.