Nem tervezett nyaralást elfoglaltságai miatt Pintér Tibor, ám párja, Jenifer ultimátumot adott neki: vagy több időt töltenek együtt, vagy elválnak útjaik.

"Soha nem volt még ilyen sűrű évünk, rengeteg fellépéssel országszerte és a határon túl. Ez rengeteg utazással jár, amely lovakkal még stresszesebb és kimerítőbb. Ez bizony mindenre rányomja a bélyegét. Igaz, szerelmem, Jeni a lovas színház része is, de be kell vallanom, az utóbbi időben többet voltam a főnöke, mint a kedvese" – árulta el Tenya a Blikknek, aki Szicíliába utazott kedvesével. 

Forrás: Polyak Attila/Origo

"Jeni ultimátumot adott. Kijelentette, ha nem találunk néhány napot, de inkább egy hetet arra, hogy kettesben legyünk, mint egy igazi szerelmespár, akkor nem látja számunkra a közös jövőt. Megértem, hiszen ő elsősorban a szerelmem, és nem a beosztottam, így a magánéletben szeretne többet kapni belőlem, ezt pedig az utóbbi hónapokban nem tudtam megadni neki" - tette hozzá a színész.

A Bors úgy tudja, a fiatal énekesnő részt vett a Sztárban sztár leszek válogatóján, ám azt egyelőre nem tudni, meddig jutott el a TV2 show-műsorában.