A Bors úgy tudja, hogy Majka bulinként 3,5 millió forintot kér, amiből 23 munkatársát is kifizeti.

Majka nem titkolja, hogy mennyit keres. Pár napja egy hosszabb interjúban a bevételeiről is mesélt. Aki szeretné, hogy Majka és csapata nála lépjen fel, annak 3,5 millió forintot, plusz az útiköltséget kell fizetnie. Ezzel az árral a legdrágább hazai fellépők közé számítanak. Azt is megválogatják, hogy hol lépnek fel. A gázsi azért ennyi, mert 24 fős stábbal utaznak mindenhova, öt teherautónyi cuccal. Azért ragaszkodnak ennyi mindenhez, mert el akarják kerülni a kamuhangosítást.

Majka és csapata közel 100 milliót keresett a nyáronForrás: Majka Instagram


A lap szerint Majka júniusban hat, júliusban tizenegy, augusztusban tíz nagykoncertet adott. Ez összesen 94,5 millió forintot jelent. Egy névtelenül nyilatkozó, népszerű hazai zenész elárulta, hogy általában az kapja a pénz hetven százalékát, akinek a nevére jegyet vesz a közönség, de minden zenekarnál más a szokás.

Majkának azonban nem csak a bulikból van bevétele. Az ózdi hős a TV2 műsorvezetője, szerződései azonban titkosak, nem tudni, mennyit keres. Szép pénzt hoz még a YouTube-csatornája is, és a közösségi oldalain megjelenített reklámok is jól fizetnek.