Ezért szakított Katie Holmes és Jamie Foxx: durván megalázták a színésznőt

Forrás: Getty Images -
megalázás Katie Holmes szakítás Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. A színésznő szemmel láthatóan nagyon jól viseli a kapcsolat végét. Kiderült, miért...

Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolata hosszú ideig titokban zajlott, ugyanis Katie nem merte felvállalni kapcsolatát Tom Cruise miatt a nyilvánosság előtt. Válása után ugyanis a szcientológia tanait követő világsztár olyan szerződést íratott alá a szépséges Katie-vel, ami arról szólt, hogy hosszú évekig nem jelenhet meg a nagyközönség előtt másik férfival.

Katie Holmes Forrás: Getty Images

Bár Katie és Jamie már szabadon szerethetnék egymást, kapcsolatuk mégis zátonyra futott. A szakítás hátterében pedig minden nő rémálma áll:

Jamie legalább ötvenszer csalta meg kedvesét a 6 év alatt

- írta meg az OK Magazin.

Nem is csoda, hogy Katie felszabadult lett a szakítás után, és nem emészti magát egy ilyen csalfa férfi miatt.

Most már biztos: hat év után szakított Jamie Foxx és Katie Holmes

Még tavasszal felröppent a hír, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes szakított, ám nem sokkal később olyan fotók jelentek meg róluk, amiken kézen fogva turbékolnak a tengerparton. Azóta nem hallottunk róluk, egészen mostanáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.