Hatalmas tarantula pókokat talált otthonában Kim Kardashian - Fotó

tarantula otthon kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rémálom elevenedett meg Kim Kardashian otthonában. Három darab tarantula pókot talált...

Teljesen kiakadt Kim Kardashian, aki néhány nappal ezelőtt este

otthonában három darab hatalmas tarantula pókot talált.

InstaStoryban megosztotta követőivel a félelmetes látványt. Testvére, Khloe is sokkot kapott az állatok láttán. Azt nem tudni, hogy került hozzájuk ez a három veszélyes pók, és azt sem, mi lett a sorsuk. Rémálmunkban se foduljon elő ilyen!

Forrás: InstaStory

Kim Kardashian saját testünk elfogadására buzdít

Kim Kardashianról nem a testszínű, alakformáló fehérneműk jutnak elsőre az eszünkbe.
Ördög Nóra soha nem volt féltékeny amiatt, hogy férje meztelen nőket fotózhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ordog-nora-soha-nem-volt-feltekeny-amiatt-hogy-ferje-meztelen-noket-fotoz.htmlHázasságáról vallott Ördög Nóra: elárulta, nem zavarja, hogy férje munkája során meztelen nőket fotóz. TV + SztárokOrigoFodrászával posztolt összebújós fotót Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20190830-fodraszaval-posztolt-osszebujos-fotot-palvin-barbi.htmlPalvin Barbiról olyan friss fotók készültek, amelyen nem a párját ölelgeti, hanem egy másik férfit. TV + Sztárok--Szülei és bátyja kísérik el Sarolta hercegnőt első iskolai napjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-szulei-es-batyja-kiserik-el-sarolta-hercegnot-elso-iskola-napjara.htmlJövő héten elkezdi az iskolát Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, Sarolta hercegnő. TV + SztárokOrigoKiderült, mit eszik György herceg az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-kiderult-mit-eszik-gyorgy-herceg-az-iskolaban.htmlKiderült, milyen főételek közül választhat György herceg az iskolában. TV + Sztárok--Ábel Anita kiakadt az őt bírálókon: közösségi oldalán vágott visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-abel-anita-kiakadt-az-ot-biralokon-kozossegi-oldalan-vagott-vissza.htmlÁbel Anita megunta, hogy új párjával kapcsolatban a korkülönbség a téma. Közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a véleményét.TV + SztárokOrigoNagy Feró most tisztázta 40 évvel ezelőtti botrányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-nagy-fero-most-tisztazta-40-evvel-ezelotti-botranyat.htmlEgy 40 évvel ezelőtti botrányát tisztázta most Nagy Feró. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.