Mészöly Kálmán jól érzi magát, nyaralni készül a feleségével

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
betegség Mészöly Géza Mészöly Kálmán egészség nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészöly Kálmán végre jól érzi magát, és feleségével nyaralni készül.

Az utóbbi hónapokban sok rossz hír érkezett Mészöly Kálmán állapotáról, a legendás labdarúgót szinte minden baj elérte. Tavaly év elején agyvérzés gyanújával került kórházba, majd kétoldali bakteriális tüdőgyulladása lett. Koszorúér-szűkülettel küzdött, térdízületében gyulladás alakult ki, húgyúti fertőzést is kapott, és a gyomrával és a bélrendszerével szintén akadt problémája. Most viszont úgy tűnik, sikerült felépülnie, és végre jól érzi magát.

Jó az étvágya és a kedélye, s ami még fontos, hogy a leletei is rendben vannak. Még nem volt nyaralni a nyáron, otthon, családi környezetben pihent és gyógyult. Törökországi nyaralást terveznek a feleségével, ha minden jól megy, akkor októberben sikerül is megejteni. Most egyébként kimondottan boldog, mivel a húga hazajött Németországból. Nagyon szeretik egymást, de sajnos csak ritkán tudnak találkozni, úgyhogy különösen értékes számukra az együtt eltöltött idő" – mesélte a Blikknek a tréner fia, Mészöly Géza.

Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Ezt gondolja az úszók kapitánya Shane Tusuprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezt-gondolja-az-uszok-kapitanya-shane-tusuprol.htmlSós Csaba szerint Shane Tusupnak csupán Hosszú Katinka kiteljesedésében volt szerepe. TV + Sztárok--Elképesztő összeget keresett a nyáron Majka és csapatahttp://www.life.hu/sztarok/20190830-elkepeszto-osszeget-keresett-a-nyaron-majka-es-csapata.htmlA Bors úgy tudja, hogy Majka bulinként 3,5 millió forintot kér, amiből 23 munkatársát is kifizeti.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz: tovább nő a feszültség Demcsák Zsuzsa és játékostársai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-azsia-expressz-tovabb-no-a-feszultseg-demcsak-zsuzsa-es-jatekostarsai-kozott.htmlDemcsák Zsuzsa kijelentette, nem szimpatikus neki Janicsák Veca. Szerinte az énekesnő csúnyán bánik a férjével. TV + SztárokOrigoSzécsi Pál miatt szakított Szűcs Judith és Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-szecsi-pal-miatt-szakitott-szucs-judith-es-delhusa-gjon.htmlKiderült, hogy Szécsi Pálért hagyta el annak idején Delhusa Gjont Szűcs Judith. TV + SztárokOrigoRubint Réka elárulta, Norbi szívműtétje teljesen megváltoztatta az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20190829-rubint-reka-elarulta-norbi-szivmutetje-tejesen-megvaltoztatta-az-eletuket.htmlRubint Réka elárulta, sorsfordító hatással volt az életükre Schobert Norbi szívműtétje. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelint feleségül kérték és megcsókolták - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2gaspar-evelint-felesegul-kertek-es-megcsokoltak-video.htmlAz Ázsia Expressz második szériájában látható, hogy Gáspár Evelin nagyon jó formában van. Az egykor duci celeb nagyon lefogyott. Nem is csoda, hogy az ázsiai férfiak is bomlanak utána. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.