Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsolti kiakadt Evelinre

Forrás: TV2 -
TV2 Gáspár Zsolt Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolti határozottan megmondta Evelinnek, hogy nagyon magasak voltak az elvárásai felé. Zsolti kifejtette, hogy nem bír mindig a maximumon pörögni. Evelin azonban nem ismer kifogást, győzni szeretne.

Gáspár Zsolti utazás közben, egy kocsi hátsó ülésén osztotta ki Evelint. Győzike testvére nem bírta a tempót, amit Evelin diktált.

"Nekem ganéjozni kellett, Evelin, neked szart kellett szedni. Azért ez durva volt. Rosszul voltam, megmondom őszintén. Még akkor is nyomtál engemet, hogy csináljad, csináljad, csináljad! Levegőt nem kaptam, Evelin! (...) Többet engem így ne hajtsál!" - osztotta unokahúgát Zsolti, aki azonban figyelmeztette őt, hogy a megpróbáltatásoknak koránt sincsen vége, most kell magukat felszívniuk a hajszára.

Vasárnapi műsorváltozással fokozza az izgalmakat a TV2http://www.life.hu/sztarok/20190831-vasarnapi-musorvaltozassal-fokozza-az-izgalmakat-a-tv2.htmlBotrányos pillanatokkal, egy nem várt fordulattal és egy családi mozifilmmel fűszerezi meg a vasárnap estét a TV2, közvetlenül a Sztárban Sztár leszek! után! Szeptember 1-jén 18.55-kor vadonatúj felállásban debütál az ország kedvenc házibulija, hiszen indul a Sztárban Sztár leszek!. Ezt követően 20:55-től eddig nem látott extrákkal érkezik az Ázsia Expressz Különkiadás, míg 21:35-től a közönségkedvenc, Valami Amerika című mozifilm garantálja a tökéletes hétzáró kikapcsolódást.TV + Sztárok--Ezért törölte közösségi oldalát Szikora Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20190831-ezert-torolte-kozossegi-oldalat-szikora-robert.htmlA Blikknek adott interjút Szikora Róbert, az R-Go frontembere. Elárulta, hogy miért törölte nemrég a közösségi odalát.TV + Sztárok--Hajós András segítette át Majkát élete nehéz időszakánhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-hajos-andras-segitette-at-majkat-elete-nehez-idoszakan.htmlHajós Andrással való barátságáról nyilatkozott a napokban Majka, most pedig Hajós árulta el, hogyan segítette át az ózdi rappert élete legnehezebb időszakán.TV + Sztárok--Amerikai állampolgár akar lenni Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190831-amerikai-allampolgar-akar-lenni-vajna-timea.htmlHét hónappal Andy Vajna halála után amerikai állampolgárságért folyamodott Vajna Tímea. Reméli, hogy jövőre megkapja a papírokat, és ott kezdhet új életet.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela és Huszár Zsófi az első kiesőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190831-azsia-expressz-2-hodi-pamela-es-huszar-zsofi-az-elso-kiesok.htmlHódi Pamelának és Huszár Zsófinak kellett először távoznia az Ázsia Expressz 2-ből. A lányok csalódásként élték ezt meg, maradtak volna még. TV + SztárokOrigoEzért szakított Katie Holmes és Jamie Foxx: durván megalázták a színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20190830-ezert-szakitott-katie-holmes-es-jamie-foxx-durvan-megalaztak-a-szinesznot.html6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. A színésznő szemmel láthatóan nagyon jól viseli a kapcsolat végét. Kiderült, miért... TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.