Az esküvő és az azt megelőző botrányok óta nem nyilatkozott senkinek Meghan Markle édesapja. Most megtörte a csendet, a Daily Mailnek adott interjút.

Thomas Markle nem akar mást, mint minden nagypapa: látni az unokáját, még ha csak fotón is. Az interjúban elmondta, hogy sosem kapott meghívót az esküvőre, és Harryvel sem találkozott még.

"Nagyon szeretném, ha küldenének egy képet Archie-ról, hogy be tudjam keretezni, és falra akasszam Meghan fotója mellé. Nem ez az, amire minden nagypapa vágyik? Szeretném tudni, hogy örökölte-e a híres Merkle-orrot" - mondta Thomas Markle. Hozzátette, hogy múlt hónapban lapot küldött a lányának születésnapja alkalmából, de nem kapott választ, azt sem tudja, egyáltalán a kezébe került-e.


A hercegnő édesapja elárulta azt is, hogy sosem kapott hivatalos meghívót az esküvőre. Két szívrohama volt korábban, így nem tudta az oltárhoz kísérni a lányát. Néha úgy érzi, az emberek azt gondolják, hogy nem is szereti a lányát, pedig ez egyáltalán nem igaz.

"Semmi probléma nem volt köztünk Meghannal egészen az esküvőig. Eddig csendben maradtam, tekintettel voltam a terhességére, de nem fogok tovább hallgatni. A királyi család és a PR szakemberek el akarnak tünteni a lányom életéből" - mondta az elkeseredett apa. Hozzátette, sosem találkozott Harryvel, pedig tőle kellett volna megkérnie Meghan kezét. Ha el akart volna jönni, megtehette volna, privát géppel is.