Interjút adott Meghan Markle édesapja: úgy döntött, nem hallgat tovább

interjú Thomas Markle Meghan Markle édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő és az azt megelőző botrányok óta nem nyilatkozott senkinek Meghan Markle édesapja. Most megtörte a csendet, a Daily Mailnek adott interjút.

Thomas Markle nem akar mást, mint minden nagypapa: látni az unokáját, még ha csak fotón is. Az interjúban elmondta, hogy sosem kapott meghívót az esküvőre, és Harryvel sem találkozott még.

"Nagyon szeretném, ha küldenének egy képet Archie-ról, hogy be tudjam keretezni, és falra akasszam Meghan fotója mellé. Nem ez az, amire minden nagypapa vágyik? Szeretném tudni, hogy örökölte-e a híres Merkle-orrot" - mondta Thomas Markle. Hozzátette, hogy múlt hónapban lapot küldött a lányának születésnapja alkalmából, de nem kapott választ, azt sem tudja, egyáltalán a kezébe került-e.


A hercegnő édesapja elárulta azt is, hogy sosem kapott hivatalos meghívót az esküvőre. Két szívrohama volt korábban, így nem tudta az oltárhoz kísérni a lányát. Néha úgy érzi, az emberek azt gondolják, hogy nem is szereti a lányát, pedig ez egyáltalán nem igaz.

"Semmi probléma nem volt köztünk Meghannal egészen az esküvőig. Eddig csendben maradtam, tekintettel voltam a terhességére, de nem fogok tovább hallgatni. A királyi család és a PR szakemberek el akarnak tünteni a lányom életéből" - mondta az elkeseredett apa. Hozzátette, sosem találkozott Harryvel, pedig tőle kellett volna megkérnie Meghan kezét. Ha el akart volna jönni, megtehette volna, privát géppel is.

A kamerába nyomta méretes kebleit Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-a-kameraba-nyomta-meretes-kebleit-bodi-sylvi.htmlFürdőruha-fotózásról posztolt a modell.TV + SztárokOrigoMegszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"http://www.life.hu/sztarok/20190901-megszolalt-ll-junior-a-tragedia-utan-felszallt-az-egbe-a-kis-angyalom.htmlL.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.TV + SztárokOrigoEttől tart Hosszú Katinka: nem mindig érzi jól magát a vízbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-ettol-tart-hosszu-katinka-nem-minidg-erzi-jol-magat-a-vizben.htmlA Duna partján adott interjút Hosszú Katinka, aki elárulta, hogy miért nem úszta még át sosem a folyamot.TV + SztárokOrigoÁbel Anita válaszolt Nádai Anikó felháborodásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190901-abel-anita-valaszolt-nadai-aniko-felhaborodasara.htmlNádai Anikó a közösségi oldalain osztotta ki azokat, akik nyilvánosan fejezték részvétüket L.L. Juniornak a kisfia, Dávidka halála miatt. Ábel Anita reagált a posztra. TV + SztárokOrigoNádai Anikó kiakadt azokra, akik nyilvánosan fejezik ki részvétüket L.L. Juniornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-nadai-aniko-nagyon-kiakadt-sok-embert-fogok-megbantani.htmlNádai Anikó kiakadt, hogy magukat L.L. Juniorhoz közelállónak vélő emberek lájkvadász posztokkal fejezik ki részvétüket.TV + Sztárok--Medencében élvezi az életet a Jóban Rosszban jóképű Szlávikja, Bozsó Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-medenceben-elvezi-az-eletet-a-joban-rosszban-jokepu-szlavikja-bozso-peter.htmlKihasználja az utolsó forró nyári napokat a Jóban Rosszban színésze Bozsó Péter, aki medencében vészeli át a meleget é szemmel láthatóan elégedett a sorsával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.