Kutyáját gyászolja Völgyi Zsuzsi

Forrás: Viasat3/Nánási Pál -
kutya gyász Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi az Instagramon adott hangot gyászának: elveszítette imádott kiskutyáját, Dollyt.

"Óriási a seb a szívemen mióta lehunytad örökre a szép szemed. Rettenetesen fogsz hiányozni drága kis kutyagyerekem! Dolly (2004-2019)" - írta posztjához Zsuzsi.

Ázsia Expressz 2.: Így élte meg kiesését Hódi Pamela és Huszár Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-azsia-expressz-2-igy-elte-meg-kieseset-hodi-pamela-es-huszar-zsofi.htmlAhogy megírtuk, Hódi Pamelának és Huszár Zsófinak kellett először távoznia az Ázsia Expressz 2-ből. A lányok csalódásként élték ezt meg, maradtak volna még. Most exkluzív interjúban meséltek Lenzsér Olivérnek a játékról és azt is elmondták, mi fáj nekik a legjobban. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/sztarok/20190901-ferjhez-ment-ellie-goulding-caspar-joplinghoz.htmlSzombaton egybekelt Ellie Goulding és öt évvel fiatalabb műkereskedő szerelme, Caspar Jopling. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúznak a hírességek L. L. Junior 3 éves kisfiától: feldolgozhatatlan tragédiahttp://www.life.hu/sztarok/20190901-igy-bucsuznak-a-hiressegek-l-l-junior-3-eves-kisfiatol-feldolgozhatatlan-tragedia.htmlSzombaton este jött a szörnyű hír, hogy egy gyereket halálra gázoltak Zuglóban. Nem sokkal később napvilágot látott, hogy a L.L. Junior 3 éves kisfiát ütötte el az autó. Később az énekes megerősítette a tragédia hírét, teljesen összeomlott. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: A fia betegsége miatt fel akarta adni a versenyt Gáspár Zsoltihttp://www.life.hu/sztarok/20190829-azsia-expressz-2-fia-betegsege-miatt-fel-akarta-adni-a-versenyt-gaspar-zsolti.htmlKis híján feladta az Ázsia Expressz versenyét Gáspár Zsolti. A híresség 18 éves fia, Nikolász ugyanis neurofibromatosisban szenved (amely egy igen ritka, idegrendszerre is kiható, genetikai eredetű bőrbetegség), és a forgatás ideje alatt éppen komoly vizsgálatokon vett részt. Zsolti az aggodalomtól a harmadik forgatási nap estéjén összeomlott, és csapattársai segítségét kérte. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2 – Kamerák előtt, egy piacon vetkőzött bugyira Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20190828-azsia-expressz-2-kamerak-elott-egy-piacon-vetkozott-bugyira-gaspar-evelin.htmlBár Evelin a saját bevallása szerint szégyellős, most a TV2 realityje, no és persze a győzelem kedvéért, olyat is bevállal, amit máskor nem szokott. TV + SztárokOrigoMár nem titkolja szerelmét Tornóczky Anita: a Szigeten mulattakhttp://www.life.hu/sztarok/20190811-mar-nem-titkolja-szerelmet-tornoczky-anita-szigeten-mulattak.htmlNem hagyta ki idén sem a Sziget fesztivált Tornóczky Anita. Az egykori műsorvezető a párjával érkezett: úgy tűnik, ma már boldogan vállalja, szerelmes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.