Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela partnere nélkül folytatja a játékot - két hétig bujkálnia kell

Hódi Pamela szabály bujkálás Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második szériájának első kiesői Hódi Pamela és Huszár Zsófi voltak, akik az első hajszában maradtak alul. Az új szabályzatot illetően egyikük mégis folytathatja a játékot, kiderült, ki vállalta...

Hódi Pamela és Huszár Zsófi bár az utolsó játékban a legjobbnak bizonyultak, mégis nekik kellett távozniuk elsőként a műsorból. Az új széria azonban új szabályokat is rejteget, így Ördög Nóri a lányokat a szállodai szobájukban látogatta meg, hogy elmondja nekik: egyikük maradhat tovább a versenyben. Nem volt kérdés, hpgy Hódi fogja folytatni az ázsiai kalandtúrát.

A következő kieső páros választott tagjával kell majd új párt alkotnia. Egyelőre nem tudni, ki lesz az új társa, addig azonban bujkálnia kell a többiek elől.

Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela és Huszár Zsófi az első kiesők

Hódi Pamelának és Huszár Zsófinak kellett először távoznia az Ázsia Expressz 2-ből. A lányok csalódásként élték ezt meg, maradtak volna még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.