Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"

Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/ -
baleset tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.

"Felszállt a mennybe a kisangyalom... Nem tudok megszólalni... Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat, elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Kérem a sajtó munkatársait, hogy ne hívjanak engem. Jogi képviseletemet továbbra is barátom, dr. Mester Csaba látja el, és természetesen megtesszük a jogi lépéseket.
Köszönöm mindenkinek az együttérzését. De most erősnek kell lennem, mert fel kell neveljem Lacikámat... Nincsenek szavak!!!" - írta a közös fotóhoz, amin Dávidkával szerepel.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.