Vajna Timit egy csúnya álhírbe keverték bele L.L. Juniors kisfiának szörnyű halálával kapcsolatban. Timi feljeletést tesz.

InstaStoryban magyarázkodott egy álhíreket terjesztő oldal miatt Vajna Timi, akit  belekevertek L.L. Juniro kisfiának szörnyű halálába. A cikk Timi állítólagos hozzászólását tartalmazza, a sztár pedig közösségi oldalán magyarázkodott, ugyanis egyetlen szót sem mondott a tragédia kapcsán senkinek. 

Vajna Timi, Vajna TímeaForrás: Instagram/Vajna Timi

"Egy undorító álhír oldal már megint a nevemet használva közzétett egy szavakkal ki nem fejezhető cikket L.L. Junior kisfiának halálával kapcsolatban! Azonnal feljelentjük az oldalt! Magyarázzátok már el, hogy milyen ember az, aki egy ilyen szomorú helyzetben ezen gondolkodik, hogy ilyen aljas cikkeket kreáljon? A legnagyobb fájdalom lehet egy gyermek elvesztése. Őszinte részvétem a családnak és mielőbbi lelki megnyugvást kívánok" - írta felháborodott sorait Timi.

Vajna Timi Andyről: "Mint két lelki sérült, beszélgettünk egymással"
Vajna Timi Nádai Anikónak mondta el, mi lehetett az, ami miatt a filmmogul őt vette feleségül. Az özvegy sok egyéb mellett arról is beszélt, milyen volt a pénzhez való viszonya Andy mellett. Elárulta, hogyan szerettek egymásba.