Közleményben tudatta Fenyő Miklós: trollok írtak a Facebookon posztot a nevében

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
Szaxi Maxi Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közleményt adott ki Fenyő Miklós menedzsmentje, ugyanis szombaton a zenész Facebook-követői levelet kaptak valakitől, aki a az ő nevében írt. Fenyő feljelentést tesz a rendőrségen. 

A levél Fenyő egykori zenésztársával, az elhunyt Szaxi Maxival való viszonyáról ír: lejárató célzattal - írja a Blikk.

A közleményben ez áll:

"Elnézést kérünk azoktól a rajongóktól, akiket megtévesztett ez a levél. Alábbiakban idézem a levelet, amit a nevünkben írtak a Facebook követőknek. Sajnálatos módon megint belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. Az utóbbi időben harmadszor történik ilyesmi velünk. Csak remélni tudjuk, hogy a jövőben nem ismétlődik meg hasonló hazug, arcátlan, gátlástalan haszonlesésből származó hitelrontás. Feljelentést fogunk tenni a rendőrségen ismeretlen tettes ellen a Fenyő Miklós való visszaélés miatt és a hitelrontás miatt."

A menedzsment csatolta a hamis levelet is, ami a következő:

"Kedves Rajongók, Barátaim!
Egy vallomással tartozom nektek. Nagyon nagy nyomás van rajtam. A managerem Környei Attila erőlteti, hogy Szaxi Maxiról a koncerten megemlékezzek. De én sajnos nem tudok hazudni. A Gyulát világ életemben ki nem állhattam. Viszont, amit nagyon bánok az az, hogy Plexitől nem tudtam elbúcsúzni. Miattam vetett véget életének, mert egy másik nőre lecseréltem. Én ha lehet inkább róla szeretnék a koncerten megemlékezni."

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Fenyő Miklós egyébként így búcsúzott Szaxi Maxitól a Facebookján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.