Csűrös Karola nem tudja feldolgozni férje, Horváth Ádám halálát

Forrás: tv2 -
Csűrös Karola halál Horváth Ádám fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csűrös Karola és néhai férje, Horváth Ádám évtizedekig voltak együtt, de júniusban magára maradt a színésznő, aki szerint örökké tartani fog az a fájdalom, amit érez.

Horváth Ádám júnus 19-én, 89 évesen távozott az élők sorából. A rendező hiánya mindenkinek fáj, de leginkább feleségének, Csűrös Karolának, akivel 1966 óta éltek házasságban. A színésznő szerint soha nem is fog enyhülni a szenvedése.

Csűrös Karolának nem enyhül a gyásza Forrás: tv2

"Az éjszakák nagyon hoszszúak és rosszak, nem tudok aludni. Nagyon hosszú időt töltöttünk együtt. Örökké fog tartani az a fájdalom, amit érzek. Bár sokan segítenek a családból, egyedül élek és nem is szeretném, hogy bárki hozzám költözzön" - mondta a Borsnak a színésznő.

Rajongók kérik L. L. Juniort: kapaszkodjanak össze Csillával a háborúzás helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-rajongok-kerik-l-l-juniort-kapaszkodjanak-ossze-csillaval-a-haboruzas-helyett.htmlAz egész ország együttérez L. L. Juniorral, aki egy borzalmas balesetben szombaton este veszítette el kisfiát, Dávidkát. A zenész elperelné Csillától másik gyereküket, Lacikát, már csak azért is, mert őt hibáztatja a tragédiáért. A rajongók azt tanácsolják: inkább támogassák egymást ezekben a borzalmas időkben. TV + Sztárok--A színpadon halt meg az énekesnő, Joana Sainz: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190903-a-szinpadon-halt-meg-az-enekesno-joana-sainz-balesetet-szenvedett.htmlA The Sun számolt be a tragédiáról, ami szerint 30 éves Joana Sainz a Super Hollywood Orchestrával lépett fel Spanyolországban, amikor a koncerten használt pirotechnika felrobbant és eltalálta. TV + Sztárok--A végletekig összetört L. L. Junior kisfiának vétlen gázolója a 76 éves Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190903-a-vegletekig-osszetort-l-l-junior-kisfianak-vetlen-gazoloja-a-76-eves-tamas.htmlBiztosnak tűnik, hogy L. L. Junior kisfiának gázolója, a 76 éves F. Tamás nem hibázott a balesetkor. Dávidka édesanyja kezéből tépte ki magát, így történt a tragédia. Az összetört férfi elmondta, tanúként hallgatta ki a rendőrség, büntetőjogi felelőssége nem merült fel. TV + SztárokOrigoCsillát hibáztatja kisfiuk haláláért Junior: elperlelné a gyereket anyjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-csillat-hibaztatja-kisfiuk-halalaert-junior-elperlelne-a-gyereket-anyjatol.htmlAz egész országot megrázta a szörnyű tragédia: L. L. Junior a hétvégén vesztette el kisebbik gyermekét, Dávidkát. A kisfiút elgázolta egy autó Zuglóban: a gyerek az édesanyja kezéből tépte ki magát, így történt a baleset. A gyászoló zenész kisebbik gyermekének halála után magához vette a nagyobbik fiút, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának, amit ügyvédje dr. Mester Csaba így magyaráz. A rapper szerint volt párja felelős a kicsi haláláért. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka helyett Shane Tusup csapatát választotta Cseh Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-hosszu-katinka-helyett-shane-tusup-csapatat-valasztotta-cseh-laszlo.htmlShane Tusup csapatában versenyez majd a 33 éves Cseh László a Nemzetközi Úszóliga versenyszámain.TV + SztárokOrigoL.L. Junior magához akarja venni nagyobb gyermekét, Lacikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190902-ll-junior-magahoz-akarja-venni-nagyobb-gyermeket-lacikat.htmlL.L. Junior a hétvégén vesztette el kisebbik gyermekét, Dávidkát. A kisfiút elgázolta egy autó Zuglóban. Junior nehéz döntést hozott a tragédia után.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.