L.L. Junior videóüzenetben válaszolt kisfia édesanyjának. A temetőből jelentkezett be.

Sírva, feldúltan üzent Hopp csillának Junior. Megmutatta, azt is, hová temetik a kisfiút.

"Szégyeld el magad Csilla, szégyeld el!"

 Junior a Fiumei úti temetőből jelentkezett be, hogy válaszoljon exe, Hopp Csilla nyílt levelére. Hol sírva, hol zokogva üzent kisfiai édesanyjának a rapper. Elmondta, hogy az édesanyát hibáztatja a tragédia miatt, aki barátnőivel foglalkozott a tragédia idejében, szerinte az anya nem fogta a kisfiú kezét és emiatt üthette el az autó, ami szabályosan, 35 km/h sebességgel haladt át a zebrán.

L.L. JuniorForrás: Facebook/L.L. Junior

Kikérte magának azt is, hogy Csilla azzal vádolja, csak hétvégi apuka, elmondta, hogy folyamatosan jelen volt és van a gyerekei életében, Lacikát pedig nem akarja elvenni az édesanyjától, hanem megosztott felügyeletet szeretne. Hétfőtől szerdáig nála lenne a kisfiú, a hét többi napján pedig az édesanyjánál.

A videóban azt is elmesélte a rapper, hogy tegnap elvitte Lacikát az édesanyjához, aki sírva és az anyját ütve kérdezte, hol van a kistestvére.

Junior már törölte a videóbejegyzését, mint elmondta, nem szeretne nyílt üzenetekben vádaskodni, csak a gyász és a fájdalom miatt jelentkezett be a facebookon élőben. Exét is arra kéri, szedje le a nyílt a hozzá intézett levelet.

Nyílt levélben üzent Csilla L. L. Juniornak: "Milyen ember vagy te?"
Kisfiuk halála után nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán L. L. Junior volt kedvese, Csilla.