L.L. Junior videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére: videó

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Hopp Csilla gyász videó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior videóüzenetben válaszolt kisfia édesanyjának. A temetőből jelentkezett be.

Sírva, feldúltan üzent Hopp csillának Junior. Megmutatta, azt is, hová temetik a kisfiút.

"Szégyeld el magad Csilla, szégyeld el!"

Junior a Fiumei úti temetőből jelentkezett be, hogy válaszoljon exe, Hopp Csilla nyílt levelére. Hol sírva, hol zokogva üzent kisfiai édesanyjának a rapper. Elmondta, hogy az édesanyát hibáztatja a tragédia miatt, aki barátnőivel foglalkozott a tragédia idejében, szerinte az anya nem fogta a kisfiú kezét és emiatt üthette el az autó, ami szabályosan, 35 km/h sebességgel haladt át a zebrán.

L.L. Junior Forrás: Facebook/L.L. Junior

Kikérte magának azt is, hogy Csilla azzal vádolja, csak hétvégi apuka, elmondta, hogy folyamatosan jelen volt és van a gyerekei életében, Lacikát pedig nem akarja elvenni az édesanyjától, hanem megosztott felügyeletet szeretne. Hétfőtől szerdáig nála lenne a kisfiú, a hét többi napján pedig az édesanyjánál.

A videóban azt is elmesélte a rapper, hogy tegnap elvitte Lacikát az édesanyjához, aki sírva és az anyját ütve kérdezte, hol van a kistestvére.

Junior már törölte a videóbejegyzését, mint elmondta, nem szeretne nyílt üzenetekben vádaskodni, csak a gyász és a fájdalom miatt jelentkezett be a facebookon élőben. Exét is arra kéri, szedje le a nyílt a hozzá intézett levelet.

Nyílt levélben üzent Csilla L. L. Juniornak: "Milyen ember vagy te?"

Kisfiuk halála után nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán L. L. Junior volt kedvese, Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.