Vajna Timi késelés Belváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. 

Minden ismert ember áldozatául esik hazug álhíreket gyártó oldalaknak, Vajna Timivel is sokszor megtörtént már, hogy habár nem nyilatkozott, gusztustalan szavakat adtak a szájába. Sok ember pedig kétkedés nélkül elhiszi az ilyen oldalon olvasottakat, ennek pedig komoly következményei lehetnek. Egy ilyen esetről számolt be Timi, akit ebben a fájdalmas időszakban jobban megviselnek a hazugságok.

Vajna Timit meg akarták késelni Forrás: Instagram/Vajna Timi

Fel akart lökni és mondta, hogy előveszi a kést és nyakonszúr, mert ezt érdemlem.

AC News

L.L. Junior kisfiát hófehér hintó viszi majd a sírhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ll-junior-kisfiat-hofeher-hinto-viszi-majd-a-sirhoz.htmlL.L. Junior kisfiának temetése nyilvános lesz, a gyermek testét hófehér hintó viszi majd a sírhoz. TV + Sztárok--Antidepresszánsokon és altatókon él Vajna Timi Andy Vajna halála ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190905-antidepresszansokon-es-altatokon-el-vajna-timi-andy-vajna-halala-ota.htmlVajna Timi férje, Andy Vajna halálát még mindig nem tudta feldolgozni. Az örvegy nagyon magányos és csak állatai tartják benne a lelket.TV + SztárokOrigoMegszólalt Jolly barátnője:" Nem szakítottunk!"http://www.life.hu/sztarok/20190905-megszolalt-jolly-baratnoje-nem-szakitottunk.htmlNéhány hónapnyi különélés után a közelmúltban ismét egymásra talált Jolly és Suzy. Bár az énekes a külön töltött időszakban egy másik nővel volt, állítása szerint lezárta a kapcsolatot. A volt barátnő máshogy gondolja, szerinte ők még nem szakítottak egymással. Vajon mit szól ehhez Suzy?TV + SztárokOrigoEzért hagyta el férjét Vasvári Vivien: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ezert-hagyta-el-ferjet-vasvari-vivieno-maga-meselte-el.html4 év együttélés és egy év házasság után válik Vasvári Vivien és Fecsó. Bár posztjában azt mondta a Luxusfeleség, hogy nem szeretne beszélni az okokról, most mégis kivételt tett és elárultak, miért szakírtottak.TV + SztárokOrigoHarry herceg a fenntartható utazásért indított programothttp://www.life.hu/sztarok/20190904-harry-herceg-a-fenntarthato-utazasert-inditott-programot.htmlA fenntartható utazásért és az idegenforgalommal kapcsolatos karbonlábnyom egyensúlyban tartásáért indított programot Harry brit herceg a globális utazásszervezés kulcsszereplőinek közreműködésével.TV + Sztárok--Feljelentették Britney Spears apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-feljelentettek-britney-spears-apjat.htmlBritney Spears exférje feljelentette az énekesnő apját. Az indok: családon belüli erőszak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.