Tápai Szabina elárulta, korábban hullámvölgybe került a kapcsolatuk Kucsera Gáborral

Tápai Szabina hullámvölgy Kucsera Gábor család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina elárulta, második gyermekük születése előtt hullámvölgybe került a kapcsolatuk Kucsera Gáborral.

Tápai Szabina nem tagadja, a kis Milla születése teljesen megváltoztatta a kapcsolatát Kucsera Gáborral. A sztáranyuka most aStory magazinnakmesélt őszintén arról, hogy párja mindenben segít neki, ha kell, vigyáz a gyerekekre, míg ő dolgozik, és úgy érzi, házasságuk most erősebb, mint korábban bármikor.

Amit Gábor csinál, az fantasztikus, de nem várhatom el, hogy feláldozza magát értem. Egyébként bármikor eljöhetnek a forgatásokra Benivel. Bevallom, mi négyen most annyira jól megvagyunk, hogy olykor szinte hihetetlen ez az idill. Nem titok ugyanis, hogy Milla születése előtt hullámvölgybe került a kapcsolatunk, rengeteget martuk egymást. De ahogy újra terhes lettem, és Milla megszületett, minden megváltozott. Az anyaság mellett mindez talán annak is köszönhető, hogy összecsiszolódtunk Gáborral. A lényeg, hogy sokkal jobban működik a házasságunk, és odafigyelünk arra, hogy így maradjon minden."

Kucsera Gábor és Tápai Szabina Forrás: Instagram/kucseragabor
Pintér Tibor gyereket akar új párjától? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-pinter-tibor-gyereket-akar-uj-parjatol-video.htmlPintér Tibor és kedvese Jennifer kapcsolata szintet lép? Tenya elárulta... TV + SztárokOrigoÚjabb fotók Berki Krisztiánék esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ujabb-fotok-berki-krisztianek-eskuvojerol.htmlBerki Mazsi újabb fotókat osztott meg Maldív-szigeteki esküvőjéről Berki Krisztiánnal. TV + SztárokOrigoVan valami, amit Meghan és Katalin nem viselhetnek este 6 előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-van-valami-amit-meghan-es-katalin-nem-viselhetnek-este-6-elott.htmlMeghan Markle és Katalin hercegné életét számos szabály köti, most egy újabbra derült fény. TV + Sztárok--A belvárosban akarták megkéselni Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-belvarosban-akartak-megkeselni-vajna-timit.htmlVajna Tímeát a belvárosban támadta meg egy nő: egy álhír miatt akarta megkéselni. TV + SztárokOrigoAntidepresszánsokon és altatókon él Vajna Timi Andy Vajna halála ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190905-antidepresszansokon-es-altatokon-el-vajna-timi-andy-vajna-halala-ota.htmlVajna Timi férje, Andy Vajna halálát még mindig nem tudta feldolgozni. Az örvegy nagyon magányos és csak állatai tartják benne a lelket.TV + SztárokOrigoKovács Patrícia a Tankcsapda videoklipjében alakít szexi anyukáthttp://www.life.hu/sztarok/20190905-kovacs-patricia-a-tancsapda-videoklipjeben-alakit-szexi-anyukat.htmlKovács Patrícia az ország egyik legkeresettebb színésznője ezúttal olyan feladatot vállalt, amit eddig még soha. A Tankcsapda kedvéért tette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.