Újabb különkiadással érkezik az Ázsia Expressz

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Hódi Pamela TV2 Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 8-án a Sztárban Sztár leszek! második előválogatójának kihagyhatatlan izgalmai után ismét rendhagyó kínálattal színesíti a vasárnap estét a TV2. A népszerű showműsor után újabb különkiadással érkezik az Ázsia Expressz, valamint egy országos tv-premierrel jön a Személyiségtolvaj című mozifilm. Bemelegítésként azonban már szombat este is nagyszerű programokkal erősít a csatorna.

Szeptember 7-én 18:55-től ismét műsorra tűzi a TV2 a nagysikerű Nagyfiúk 2 című mozifilmet, Adam Sandler főszereplésével. A szórakoztató családi mozi után, 21 órától pedig felidézhetik a nézők a Sztárban Sztár leszek! első előválogatójának legszínesebb pillanatait a Sztárban Sztár leszek! a javából című extra adásban, az eddigi legnagyobb tehetségekkel és a legviccesebb produkciókkal.

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Szeptember 8-án 18:45-kor újabb jelentkezőknek szurkolhatnak a nézők a Sztárban Sztár leszek! második előválogatóján, ahol garantált lesz a nevetés, de drámai fordulatokban sem lesz hiány: a műsor két mestere Tóth Gabi és Horváth Tomi között feszült pillanatokat szül egy komoly ellentét. Napról napra bonyolódnak az események az Ázsia Expressz 2 játékában, ahol nem mindennapi küzdelemben és helyszíneken vetik bele magukat a párosok az újabbnál újabb kihívásokba. Vasárnap este 20:40-től sosem látott extra részleteket láthatnak a rajongók. Ördög Nóri jóvoltából India érdekességei mellett egy kis heti visszatekintést is kaphatnak a nézők.

Látható lesz, ami az adásból kimaradt: hogyan töltötte szabadidejét a második hét védett párosa, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti. A Különkiadás fordulópontjaként pedig szemtanúi lehetnek a nézők, ahogy a második hét kieső játékosai szembesülnek azzal a lehetőséggel, hogy egyikük folytathatja a játékot. És itt láthatják először azt is, hogyan reagált Hódi Pamela új párjára.

Emellett szombat és vasárnap délután az Ázsia Expressz 2 ismétlésével is kikapcsolódhatnak a reality kedvelői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.