Nem szeretne találkozni a szülőkkel L. L. Junior kisfiának vétlen gázolója

Forrás: L. L. Junior/Facebook -
gázolás L. L. Junior baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, a L. L. Junior 3 éves kisfiát elgázoló férfi a végletekig összeomlott. Hiába nem felelős a gyerek haláláért, képtelen megnyugodni. Pár napja úgy lehetett tudni, találkozni akar a gyászoló szülőkkel, most azonban ügyvédje ezt cáfolta, Dávidka pénteki temetésén se biztos, hogy ott lesz. 

A 76 éves F. Tamás szabályosan, 35 kilométeres sebességgel közlekedett, józanul, zöld jelzésnél, amikor a kisfiú kiszaladt elé az úttestre. Az idős férfi összeomlott, levelet írt a szülőknek, amelyben bocsánatot kért, és biztosította őket együttérzéséről és arról, hogy a tragédia őt is mélyen megrendítette. Ügyvédje, dr. Janklovics Ádám szerint azonban találkozó kezdeményezéséről szó sincs - írja a Bors.

'Bár ügyfelemet tanúként hallgatták meg, és büntetőjogi felelőssége nem merült fel, találkozni nem szeretne a szülőkkel. Ő is gyászol, és a levelében már elmondott mindent. Arról nincs információm, hogy a temetésre elmegy-e" - nyilatkozta.

Forrás: L. L. Junior/Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.