Egy férfi hamvait sodorta partra az óceán - Az urnában levelek is voltak

óceán hamvak urna levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idén elhunyt texasi férfi hamvainak egy részét és a családja kísérőleveleit tartalmazó palackot vetett partra az óceán a Mexikói-öbölben. Mint kiderült: a fiatalon elhunyt férfi családja így akarta világkörüli útra küldeni a kamionost, aki világ életében szeretett utazni és nagy horgász volt.

"Ez a palack fiam, Brian Mullins hamvait tartalmazza, aki hirtelen és váratlanul hunyt el 2019. március 9-én. Utolsó kalandjára küldöm őt" - írta a palackban elhelyezett kísérőlevélben a férfi édesanyja.

A másik levelet Mullins fia írta: "Amikor az apám meghalt, 14 éves voltam. Halála nagy csapás volt az egész család számára, nagyon nehéz elviselni. De ahogy a nagymamám mondta, apám szerette a szabadságot. Úgyhogy most pontosan ezt tesszük" - fogalmazott a fiú.


Mullins a texasi Garlandban élt, és kamionsofőrként dolgozott. A hamvait tartalmazó palackot a Florida Panhandle partszakaszon vetette ki a víz, ahol helybeliek találtak rá. A helyi seriff hivatalában dolgozó Paula Pendleton őrmester elmondta, hogy sírva olvasta az üzeneteket, amelyekben az elhunyt családjának telefonszámát is megtalálta. A férfi édesanyja négy egydolláros bankjegyet is tett a palackba, hogy aki megtalálja, felhívhassa a családot, és értesíthesse őket arról, merre járnak fia hamvai. A rendőrnő felfogadott egy hajóst, aki a hétvégén a palackot ismét kivitte a nyílt vízre, a floridai partoktól távolra, így a férfi hamvai folytathatták útjukat az óceánban.


"Nagyon szeretett horgászni. Körbe akarta utazni a világot"
- mesélte Mullinsról az édesanyja, hozzátéve, hogy fia végül sohasem jutott el az óceánra horgászni.

Máris továbblépett: eljegyezték Chester Bennington özvegyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190909-gyorsan-tovabblepett-eljegyeztek-chester-bennington-ozvegyet.htmlJúliusban volt két éve, hogy a Linkin Park frontembere öngyilkosságot követett el. Özvegye hamarosan újra férhez megy. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella elárulta, néha legszívesebben csak csendben elvonulnahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-jakupcsek-gabriella-elarulta-neha-legszivesebben-csak-csendben-elvonulna.htmlJakupcsek Gabriella elárulta, néha szüksége van arra, hogy egyedül legyen. TV + Sztárok--Nagymamáját gyászolja Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-nagymamajat-gyaszolj-risztov-eva.htmlRisztov Éva elvesztette szeretett nagymamáját. TV + SztárokOrigoÍgy van most Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190909-igy-van-most-demjen-ferenc.htmlJó hírek érkeztek Demjén Ferencről: az énekest hamarosan hazaengedik a rehabilitációs intézetből. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKitálalt az egyik legismertebb pornós: ezért hallatja a hangját Mia Khalifahttp://www.life.hu/sztarok/20190909-kitalalt-az-egyik-legismertebb-pornos-ezert-hallatja-a-hangjat-mia-khalifa.htmlUgyan már visszavonult Mia Khalifa pornószínésznő, mégis fontosnak tartja, hogy minden nőhöz eljusson a története. Elmesélte, mi kergette őt a felnőttfilmes karrier felé.TV + SztárokOrigoBochkor Gábor elárulta, milyen a viszonya most Várkonyi Andreávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bochkor-gabor-elarulta-milyen-a-viszonya-most-varkonyi-andreaval.htmlA Bors készített interjút Bochkor Gáborral, amiben új műsora mellett a lányával való kapcsolatáról és az exéhez, Várkonyi Andreához fűződő viszonyáról is őszintán beszélt.TV + SztárokOrigo







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.