Hatalmasat esett a színpadról lelépve Bikicsunáj, azaz Szarka László - Videó

színpad Szarka László Sztárban sztár leszek! esés Bikicsunáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat esett a Sztárban sztár leszek! színpadáról lesétálva a Bikicsunájjal ismertté vált Szarka László.

A Sztárban sztár leszek! című műsorban tért vissza Szarka László. Ha a férfi neve elsőre nem mondana semmit, eláruljuk, ő az, aki néhány évvel a Bikicsunájjal vált ismertté a Megasztárban. Bár az angoltudása a mai napig nem tökéletes, végül továbbjuttatta őt a zsűri.

Emlékezetes marad az előadása is, az pedig különösen, ami utána történt: lesétálva a színpadról hatalmasat esett. Még a zsűritagok is ijedten fordították el a fejüket, de szerencsére nem lett komolyabb baja az énekesnek.

Bikiniben ejtőzik Pokorny Lia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-bikiniben-ejtozik-pokorny-lia.htmlBikiniben mutatta meg magát Cipruson Pokorny Lia. TV + Sztárok--Öngyilkosságot kísérelt meg évekkel ezelőtt a Little Mix énekesnője, Jesy Nelson http://www.life.hu/sztarok/20190909-ongyilkossagot-kiserelt-meg-evekkel-ezelott-a-little-mix-enekesnoje-jesy-nelson.htmlInternetes trollok teljesen kikészítették a Little Mix énekesnőjét, Jesy Nelsont. TV + SztárokOrigoÍgy tartja észben ma is az emberek neveit II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20190909-igy-tartja-eszben-ma-is-az-emberek-neveit-ii-erzsebet.htmlKiderült, mi a titka II. Erzsébetnek, hogy 92 évesen is remekül emlékszik az emberek nevére és pozíciójára. TV + Sztárok--Eljegyezte szerelmét Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190909-eljegyezte-szerelmet-vereb-tamas.htmlVeréb Tamás eljegyezte barátnőjét. A lánykérés pillanatiról fotókat is mutatott. TV + Sztárok--Durván visszaszólt Molnár Anikó Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-durvan-visszaszolt-molnar-aniko-bochkor-gabornak.htmlMolnár Anikó nem vette jó néven Bochkor Gábor korábbi kijelentéseit az exeiről, és visszaszólt neki a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoElképesztő dolgot kapott születésnapjára Ördög Nóra Nánási Páltólhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-elkepeszto-dolgot-kapott-szuletesnapjara-ordog-nora-nanasi-paltol.htmlTegnap, szeptember 8-án volt Ördög Nóra 38. születésnapja. A férje, Nánási Pál pedig egy igen különleges dolggal lepte meg.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.