Jakupcsek Gabriella elárulta, néha legszívesebben csak csendben elvonulna

Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella -
család munka Jakupcsek Gabriella karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella elárulta, néha szüksége van arra, hogy egyedül legyen.

Jakupcsek Gabriella mindig is nagyon pörgős életet élt, a mai napig tele van energiával, ám nem tagadja azt sem, néha szüksége van hosszabb-rövidebb szünetre. Ilyenkor nem dolgozik, csak csendben elvonul.

Szükségem van arra, hogy amikor a felvételek leállnak, legyen szünetem, egy-két hét, hónap. Olyankor sokat olvasok, utazom, barátokkal találkozom, beszélgetek. A Danubius Rádióban is anno azért mondtam fel, mert nem tudták megoldani, hogy kiszálljak időnként egy-két hétre. (...) Meg kell szűnnöm időnként, elmenni és egyedül lenni. Erre otthon is szükségem van. Szép csendben elvonulok, mindenki hagyjon békén. Összeszedem magam, szükségem van a belső csendre, aztán mintha mi sem történt volna, mehet minden tovább" – idézi a tévés szavait az ATV műsorából aBlikk.

Jakupcsek Gabriella Forrás: Facebook/Jakupcsek Gabriella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.