Vasárnap este karambolozott egy autó és egy busz Csepelen. Kiderült, hogy a kocsi sofőrjének nem volt jogosítványa.

Frontálisan ütközött egy busz és egy autó Csepelen. Az autó összes utasa megsérült, köztük egy terhes lány is. Kiderült, hogy a kocsi 16 éves sofőrjének nem volt jogosítványa. A helyiek úgy gondolják, a kocsiban ülők közül senki nem tudta, hogy a fiúnak nincsen vezetői engedélye.

A csepeli baleset sofőrjének nem volt jogsija - Képünk illusztárcióForrás: Shutterstock

"Ez egy teljesen vegyes társaság, néha együtt csavarognak. Állítólag felnőtt is volt a kocsiban, akinek viszont volt jogsija. Úgy tudom, hazafelé jöttek, amikor a baleset megtörtént. Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy volt velük egy terhes lány, aki – sajnos – csakúgy, mint a többiek, megsérült a balesetben. Nagyon aggódunk, hogy a kisbabával mi van, reméljük, neki nem esett semmi baja" - mondta a Blikknek egy helybéli. 

"Büntetőeljárás van folyamatban, amely során gyanúsítotti kihallgatás nem volt. A személyautót valóban egy 16 éves fiú vezette, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Annak megállapítása, hogy a baleset bekövetkezéséért terhel-e valakit büntetőjogi felelősség, az eljárás feladata megállapítani" – közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.