Vasvári Vivien és férje, Fecsó válnak. Az egykori luxusfeleség őszintén osztotta meg magánéleti válságát a nyilvánosság előtt. Ezúttal pedig meglepő kijelentést tett.

Vasvári Vivien és Fecsó már néhány hete külön élnek, a hírek szerint a vagyoelosztást is megbeszélték már. Vivi egy hosszú posztban fejtette ki, hogy vagyon ide vagy oda, ő nagyon gazdagnak érzi magát.

Igen gazdag vagyok!  Tudjátok miért? Mert van két egészséges gyönyörű gyermekem! A szeretetem nem törli ki a hibáitokat majd. Nem tud megóvni attól benneteket, hogy elessetek. Nem tud megvédeni a csalódásoktól és kudarcoktól. De mindig a legjobbat akarom nektek! És ugyan a legjobb nem mindig a legkönnyebb, én azon leszek, hogy ösztönözzelek és segítselek benneteket! Több ezer formája van a szeretetemnek, de egy biztos: soha nem fog megváltozni.
Ahogy felnőttök, talán elfelejtesz néhány dolgot, amit tettem. De azt remélem, nem fogod, hogy mit is jelent, amikor azt mondom: "szeretlek". Tudom ha felnőttök, büszkén fogtok állni előttem, hogy én vagyok az anyukátok! - írta cuki fotója mellé a celebmami.