Majka zongorázni tanítja kisebbik fiát, Olivért

Forrás: Instagram/Majka -
zongora Majoros Hajnalka gyerekek család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máris zongorázni tanul Majka kisebbik fia, a hároméves Olivér.

A családi idill egyik pillanatát osztotta meg a közösségi oldalán Majoros Hajni. A kép otthon készült, Majka és kisebbik gyermeke, Olivér a szőnyegen ülnek, és az apuka épp azt mutatja kisfiának, hogyan is kell használni a játékszintetizátort.

Valahol el kell kezdeni. Jöhet a Boci, boci tarka" – írta a sztáranyuka a képhez.

Hódi Pamela és Tóth Bence eljegyzésükről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-hodi-pamela-es-toth-bence-eljegyzesukrol-meseltek-video.htmlHódi Pamela és Tóth Bence először szerepeltek együtt a nyilvánosság előtt. Elmesélték, hogyan történt a lánykérés.TV + SztárokOrigoVastag Csaba nagyon kigyúrta magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vastag-csaba-nagyon-kigyurta-magat-foto.htmlVastag Csaba elképesztően izmos. Nagyon kigyúrta magát.TV + SztárokOrigoEgy éves lett Kulcsár Edina kisfia:a büszke anyuka a szülés élményéről mesélt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-egy-eves-lett-kulcsar-edina-kisfiaa-buszke-anyuka-a-szules-elmenyerol-meselt-foto.htmlEgy évvel ezelőtt hozta világra kisfiát Kulcsár Edina. A büszke édesanya a szülés élményeit elevenítette fel egy édes pocakos fotóval.TV + SztárokOrigoBalázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--Rendőrt hívtak Berki Krisztiánra Ciprusonhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-rendort-hivtak-berki-krisztianra-cipruson.htmlBerki Krisztián és felesége, Mazsi úgy gondolták, hogy szeretnék megismerni Ciprus minden részét. Így egy helyi vezetővel a sziget törökországi részére is átmentek. A házasokra rendőrt hívtak, mikor meglátták a kamerákat. TV + SztárokOrigoSzívinfarktusban meghalt a divattervező és műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-szivinrkatusban-meghalt-a-divatervezo-es-musorvezeto.htmlElhunyt Chris March divattervező és műsorvezető. A férfi halálát szívinfarktus okozta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.