Paul McCartney London mesekönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent Paul McCartney első képes mesekönyve, melyet a zenész unokái ihlettek.

Megjelent Paul McCartney mesekönyve, a Hey Grandude! (Hé, nagyhaver!), amelyet a zenész unokái ihlettek. "A gyerekek egyszer csak viccből elkezdtek nagyhavernak hívni. Én meg úgy gondoltam, hogy ez mulatságos. Így aztán írtam néhány történetet nagyhaverról" - mondta korábban.

Paul McCartney felolvasott a mesekönyvéből Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Ian West

A Beatles egykori frontembere egy londoni általános iskolában népszerűsítette könyvét, ott olvasott fel a gyerekeknek a történetekből, amely egy mágikus képességű nagypapáról szól, aki különböző kalandokba kerül unokáival.

Egy éves lett Kulcsár Edina kisfia:a büszke anyuka a szülés élményéről mesélt - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-egy-eves-lett-kulcsar-edina-kisfiaa-buszke-anyuka-a-szules-elmenyerol-meselt-foto.htmlEgy évvel ezelőtt hozta világra kisfiát Kulcsár Edina. A büszke édesanya a szülés élményeit elevenítette fel egy édes pocakos fotóval.TV + SztárokOrigoÍgy van a komoly autóbalesetet szenvedett humorista, Kevin Harthttp://www.life.hu/sztarok/20190911-igy-van-a-komoly-autobalesetet-szenvedett-humorista-kevin-hart.htmlKevin Hart színész és humorista komoly autóbalesetet szenvedett, most kiderült, hogy van. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta férje sírva fakadt - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-azsia-expressz-2-horvath-greta-ferje-sirva-fakadt-video.htmlAz Ázsia Expressz második évada egyre nagyobb megterhelést jelent a sztárpároknak. Ezúttal Horváth Gréta párja, Dávid borult ki.TV + SztárokOrigoGyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyaszolo-szulok-csoportja-segiti-ll-juniort-a-tragedia-ota-video.htmlMásfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban. TV + Sztárok--Balázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--II. Erzsébet arra kérte Károlyt, hagyja el Kamilláthttp://www.life.hu/sztarok/20190910-ii-erzsebet-arra-kerte-karolyt-hagyja-el-kamillat.htmlKiderült, hogy II. Erzsébet mindig is azon volt, hogy fiát, Károlyt lebeszélje Kamilláról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.