Vasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt.

Mindenkit megdöbbentett Vasvári Vivien, mikor bejelentette, ő és Fecső elválnak egymástól. Sok pletyka kapott erről szárnyra, még a békülésükről is suttogtak, ezért most Vivi elmondta először és tervei szerint utoljára, hogy mi is a helyzet közte és Fecsó között.

Vasvári Vivien és Fecsó nem fognak kibékülniForrás: RTL Klub

"Valamiért így döntöttem. Ezt mindenki fogadja el. Ne kezdjen el találgatni. Semmi valós állítás nincs abban, hogy mi békülni fogunk. Én azt gondolom, hogy erre nincs esély. Adtunk esélyt, rengeteget a házasságunknak, a kapcsolatunknak. Nem működött. Én ezt szeretném véglegesen lezárni" - mondta a Fókuszban Vivi. "Szerencsére nekünk nem volt se közös vagyonunk, van házassági szerződésünk. Mi mindent lefektettünk már a házasság előtt. Szerencsére nincs veszekedés. Igazából egy hangos szó nem hangzott el, teljesen higgadtan, nyugodtan álltunk ehhez a dologhoz. Én azt gondolom, hogy a jövőben is jóban leszünk a gyerek miatt mindenképp" - tette hozzá.
"Nagyon szerettem Fecsót, mindig tisztelettel leszek felé. Nagyon nyugodta vagyok. Nincs rajtam stressz. Rengeteget veszekedtünk, olaszos pár voltunk. Elengedtem ezt az egészet, és megnyugodtam" - árulta el, és az is kiderült, hogy a családbővításről nem tett le: örökbe fogadna. „Ezt mindig is terveztem, és a jövőben is szeretnék. (...) Hiszem, hogy meg fogom találni az igazi páromat, és ő is majd szeretne egy gyereket örökbe fogadni."