Így érkezett Dávidka L. L. Junior és Csilla életébe: úgy tűnt, egyben tarthatja a családot

Forrás: L. L. Junior/Facebook -
Hopp Csilla L. L. Junior család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben amolyan békebabaként érkezett L. L. Junior és Csilla életébe a kis Dávidka. Akkor úgy tűnt, a tündéri gyermeknek sikerül egyben tartani a családot, ám nem így lett.

Bár egyelőre nem lehet tudni, kisfiuk tragikus halála után hogyan alakul a jövőben L. L. Junior és Csilla kapcsolata, nagyobb gyermekükért, Lacikáért mindenképp össze kell tartaniuk. A Story magazin most felidézte, hogy Dávidka születése előtt meglehetősen viharos volt a kapcsolatuk, Junior elvesztette lakását, párja pedig folyton féltékeny volt. Kisfiuk azonban újra összehozta őket – legalábbis egy időre.

A lap azt írja, Dávidka amolyan békebaba volt, már akkor harmóniát hozott a pár életébe, amikor még meg sem született. Egy ideig úgy tűnt, sikerül megoldaniuk a problémáikat, ám belátták, hogy ez mégsem megy, és szakítottak egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.