A jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki.

Rég volt ilyen hölgykoszorúban része Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek, akik mit sem sejtettek lánybúcsús munkájukról akkor, amikor útnak indultak a Balatonhoz. Növényi Norbert még a fiát is magával vitte a hajóra, ahol kiderült, komoly hölgysereget várnak. „Kicsit meglepődtem, amikor kiderült, hogy egy lánybúcsúval hajózunk ki. Viccelődve mondtam is Nándinak, hogy majd megbeszéljük, ebből mit osztunk meg otthon" – árulta el a A helyettesítőkben Növényi, aki hamar feltalálta magát a fedélzeten.

Forrás: spotlightmedia

 

Csakúgy, mint Bárdosi Sándor, aki bár nagyon koncentrált az elvégzendő feladatokra, a hölgyek jelenléte kissé feszélyezte. „Házas emberként, túl a negyvenen, ajándék egy ilyen munka. Persze mi Norbival inkább a kapitány utasításira koncentráltunk, de szerettük volna, hogy a hölgyek is jól érezzék magukat. Norbi szervírozta az italt, Nándika bekente a hölgyeket naptejjel, én pedig a vitrolát kezeltem a kapitány utasításai szerint. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt király nap. Kicsit nosztalgiáztam milyenek is voltak a húszas éveim. Kockás volt a hasam és odavoltak értem a nők. Legalábbis álmaimban így láttam magam akkor" – viccelődött Bárdosi, aki Növényi Norberttel és a lánybúcsús hölgyekkel együtt a közös táncolást sem hagyta ki, ami a Sláger tévén lesz látható.