Áll a bál: Gáspár Evelint nem hívták meg az Ázsia Expressz találkozóra

Forrás: TV2 -
vita Horváth Gréta balhé Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin kissé megsértődött azon, hogy nem hívták meg Ázsia Expressz-beli társai a közös találkozóra.

Hatalmas balhé törté ki Horváth Gréta közösségi oldalán. Történt ugyanis, hogy az Ázsia Expressz sztárja meghívta játékostársait egy közös vacsorára. A meghívottak között azonban nem szerepelt a Demcsák Zsuzsa-Kandász Andrea és a Gáspár Evelin-Zsolti páros.

Gáspár Győző lánya nem is vette jó néven, hogy őket kihagyták a buliból, és az Instagramra feltöltött közös fotóhoz szarkasztikusan megköszönte a meghívást. Ebből kerekedett a balhé: követők és játékosok estek egymásnak. A kommenteket azóta letörölték.

Evelint megkereste aRipost aki elárulta, ő csak poénnak szánta hozzászólását.

Vannak emberek, akik nem értik a szarkasztikus humort. Tisztában voltam vele, hogy sem engem, sem Zsoltit nem látják szívesen a köreikben, ahogyan Zsuzsát és Kandit sem. A tervezett buliról már napokkal korábban értesültem, hiszen összefutottam az egyik meghívottal, aki rákérdezett, hogy ott leszünk-e. Amikor két nappal később láttam a posztot, amin ott bazsajgott a „válogatott elit társaság", dobtam egy viccesnek szánt kommentet, amiben megköszöntem a meghívást. Nos, ezt vették véresen komolyan a nagy tudásúak és rendesen háborút hirdettek ellenem. Csak azt felejtették el, hogy én egy cápa vagyok, akit a kishalaknak nem ajánlatos megharapdálni. Vagy ha megteszik, akkor viseljék egyenes derékkal a reakciót."

Hatalmas összegért írt dalszövegeket Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-hatalmas-osszegert-irt-dalszovegeket-nagy-fero.htmlNagy Feró, miután kilépett a Bikiniből, hatalmas összegért írt dalszövegeket egykori csapatának. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo56 évesen dobta le ruháit Demi Moore - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-56-evesen-dobta-le-ruhait-demi-moore.htmlDemi Moore 56 évesen anyaszült meztelenül pózol egy magazin címlapján. TV + Sztárok--Sofia Vergara brutálisan szexi fotót mutatott magáról: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-sofia-vergara-brutalisan-szexi-fotot-mutatott-magarol-bikiniben-pozol.htmlSofia Vergara teste mindig is irigylésre méltó volt: megmutatta, hogyan nézett ki a 90-es években bikiniben. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Evelin nagyon kiborult a helyiekre - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nagyon-kiborult-a-helyiekre.htmlElkeseredett és dühös lett Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. során, a helyiek ugyanis nem segítettek nekik a tájékozódásban. TV + SztárokOrigoNejlonzacskóba kellett pisilnie Yvonne Strahovski színésznőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-nejlonzacskoba-kellett-pisilnie-yvonne-strahovski-szinesznonek.htmlBizarr történetet mesélt el a tévékamerák előtt A szolgálólány meséje című sorozat sztárja, Yvonne Strahovski. TV + Sztárok--Lánybúcsún matrózkodott Bárdosi és Növényihttp://www.life.hu/sztarok/20190912-lanybucsun-matrozkodott-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert.htmlA jómadarak ezúttal matrózként bizonyítottak, s mivel azt gondolták, hogy ebben a melóban nem érheti őket meglepetés, Növényi Norbert a kisfiát is magával vitte. Igencsak meglepődtek, amikor kiderült, egy lánybúcsúval hajóznak ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.