Gáspár Evelin kissé megsértődött azon, hogy nem hívták meg Ázsia Expressz-beli társai a közös találkozóra.

Hatalmas balhé törté ki Horváth Gréta közösségi oldalán. Történt ugyanis, hogy az Ázsia Expressz sztárja meghívta játékostársait egy közös vacsorára. A meghívottak között azonban nem szerepelt a Demcsák Zsuzsa-Kandász Andrea és a Gáspár Evelin-Zsolti páros.

Gáspár Győző lánya nem is vette jó néven, hogy őket kihagyták a buliból, és az Instagramra feltöltött közös fotóhoz szarkasztikusan megköszönte a meghívást. Ebből kerekedett a balhé: követők és játékosok estek egymásnak. A kommenteket azóta letörölték.

Evelint megkereste aRipost aki elárulta, ő csak poénnak szánta hozzászólását.

Vannak emberek, akik nem értik a szarkasztikus humort. Tisztában voltam vele, hogy sem engem, sem Zsoltit nem látják szívesen a köreikben, ahogyan Zsuzsát és Kandit sem. A tervezett buliról már napokkal korábban értesültem, hiszen összefutottam az egyik meghívottal, aki rákérdezett, hogy ott leszünk-e. Amikor két nappal később láttam a posztot, amin ott bazsajgott a „válogatott elit társaság", dobtam egy viccesnek szánt kommentet, amiben megköszöntem a meghívást. Nos, ezt vették véresen komolyan a nagy tudásúak és rendesen háborút hirdettek ellenem. Csak azt felejtették el, hogy én egy cápa vagyok, akit a kishalaknak nem ajánlatos megharapdálni. Vagy ha megteszik, akkor viseljék egyenes derékkal a reakciót."