Baleset miatt 10 kilométeres a dugó az M3-ason

Forrás: Shutterstock -
autópálya Bag baleset autóbaleset M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset miatt jelentős torlódás alakult ki pénteken, késő délután az M3-as autópályán Bag térségében, Vásárosnamény felé - közölte az Útinform pénteken a honlapján.

Azt írták: a 36-os kilométernél

négy autó ütközött össze. Csak a külső sávon halad a forgalom, csaknem 10 kilométeres a torlódás.


Közölték azt is, hogy Gödöllőn a 3-as főút Szabadság téri csomópontjában időnként sárgán villog a jelzőlámpa, mert a közeli HÉV sorompót javítják, ezért a főúton is nagy zsúfoltságra kell számítani.
A rendőrség a honlapján azt írta: az M3-ason történt balesetben az elsődleges adatok szerint két ember megsérült.

A szélsőséges időjárás miatt hétmillió ember hagyta el otthonát szerte a világon az év első felébenhttp://www.life.hu/news/20190913-a-szelsoseges-idojaras-miatt-hetmillio-ember-hagyta-el-otthonat-szerte-a-vilagon-az-ev-elso-feleben-1.htmlKözel hétmillió ember kényszerült otthona elhagyására a szélsőséges időjárás miatt szerte a világon az idei év első felében, és ilyen tekintetben előreláthatólag a mostani lesz az egyik legkatasztrofálisabb esztendő - közölte az országokon belüli menekültfolyamatokat figyelő, genfi székhelyű nemzetközi központ, az IDMC (Internal Displacement Monitoring Centre).NewsOrigoTrópusi vihar vonul végig a hurrikán sújtotta Bahamákon az elkövetkező napokbanhttp://www.life.hu/news/20190913-tropusi-vihar-vonul-vegig-a-hurrikan-sujtotta-bahamakon-az-elkovetkezo-napokban-1.htmlTrópusi vihar vonul végig az elkövetkező napokban a Bahamákon, ahol két héttel ezelőtt hatalmas pusztítást vitt véghez a rendkívüli erejű Dorian hurrikán - figyelmeztetett helyi idő szerint csütörtökön a miami hurrikán-előrejelző központ. News--Genovai hídomlás - Újabb gyanúsítottakat vettek őrizetbehttp://www.life.hu/news/20190913-genovai-hidomlas-ujabb-gyanusitottakat-vettek-orizetbe.htmlÚjabb kilenc embert vettek őrizetbe az olasz hatóságok pénteken a tavaly augusztusban leomlott Morandi-híd katasztrófájával összefüggésben. News--Világháborús bombát hatástalanítanak vasárnap a Móricz Zsigmond körtérnélhttp://www.life.hu/news/20190913-vilaghaborus-bombat-hatastalanitanak-vasarnap-a-moricz-zsigmond-korternel.htmlVilágháborús bombát hatástalanítanak vasárnap Újbudán a Magyar Honvédség (MH) tűzszerészei. Emiatt kiürítésre és lezárásokra kell készülni a Móricz Zsigmond körtérnél.News--Időjárás: komoly lehűlés jön jövő hét elejénhttp://www.life.hu/news/20190913-idojaras-komoly-lehules-jon-jovo-het-elejen.htmlJövő hét elején jön a hideg, beköszönt az igazi ősz. News--Tehervonat gázolt el egy fiatal nőt Zuglóban: válságos állapotban vanhttp://www.life.hu/news/20190913-tehervonat-gazolt-el-egy-fiatal-not-zugloban-valsagos-allapotban-van.htmlTehervonat gázolt el csütörtökön egy nőt Zuglóban. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.