Lezuhant egy magyar artista egy bosnyák cirkuszban.

A 20 esztendős Picard Lili tehetséges artista, aki egy bosnyák cirkuszban szerepel, ám néhány napja baleset érte. Légi mutatványa közben megcsúszott és a padlóra zuhant. A lányt azonnal kórházba vitték, kiderült, eltört a hármas csigolyája.

Azóta Lilit hazahozták, és az egész cirkusztársadalom összefogott: véradást szerveztek a lány számára. Most a kecskeméti kórházban ápolják.

Az artista a súlyos sérülés ellenére is megőrizte jókedvét, és bízik benne, hogy felépülése után folytathatja karrierjét.

Lilinek is a vérében van a cirkusz, ebben nőtt fel, már kiskorától ezt szerette volna csinálni. Második éve dolgozik artistaként, imádja, ez az élete, a mindene. Miután lezuhant, a földön fekve még felfelé mutatott a trapézra, mintegy elköszönve tőle. (...) Még nem tudjuk, hogyan tovább, most igyekszünk lelket önteni belé. Lili nagyon kemény lány, mindent meg fog tenni a gyógyulásért, soha nem fogja feladni. Mindenki, a család, a barátok és a szakma mellette áll" – mondta el Lili nagyapja a Borsnak.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock