Bezár Gór Nagy Mária színitanodája

Forrás: TV2/Mokka -
iskola színészet bezár Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmincöt év után megszünteti színitanodáját Gór Nagy Mária.

Bezárt Gór Nagy Mária színitanodája. A Bors azt írja, az iskola kapuját fennállása óta - azaz több mint három évtized elteltével - először nem lépték át új diákok. Pedig olyan hírességek kezdték itt pályafutásukat, mint például Liptai Claudia, Ábel Anita, Farkasházi Réka és Ullmann Mónika.

A színésznő elmondta, egyrészt elmúlt a szerelem, másrészt úgy érzi, nem volt elég tehetséges jelentkező.

A felvételi időszakban most is sokan jelentkeztek hozzánk, de alig volt köztük olyan, aki erre a pályára való. Magániskolát vezetek, nem engedhetem meg magamnak, hogy a tehetségtelen fiatalokat is felvegyem. A másod- és harmadévesek képzése zavartalanul megy tovább, és a kaszkadőrtagozat is sikeres. Soha ne mondd, hogy soha, így annyit tudok biztosan, hogy 2021-ig biztosan nem indítom újra a képzést."

Gór Nagy Mária Forrás: TV2/Mokka
Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoltán közös projektbe kezdtek: így tudattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-toth-vera-es-szerelme-pauli-zoltan-kozos-projektbe-kezdtek-igy-tudattak.htmlHatalmas fogyása óta Vera még mindig tudja fokozni átalakulását: legutóbbi fotója láttán elakad a szavunk.TV + SztárokOrigoA lelátón szurkolt új párja Böde Dánielnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-a-lelaton-szurkolt-uj-parja-bode-danielnek.htmlÚj kedvese támogatta a lelátóról a hétvégi Paks-Ferencváros labdarúgó mérkőzésen Böde Dánielt. TV + Sztárok--Kulcsár Edináék születésnapi zsúrt tartottak egyéves kisfiuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edinaek-szuletesnapi-zsurt-tartottak-egyeves-kisfiuknak.htmlEgyéves lett Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox, és ebből az alkalomból hatalmas bulit csaptak. TV + SztárokOrigoVasvári Vivient folyamatosan ostromolják a pasik: "Rengetegen próbálkoznak."http://www.life.hu/sztarok/20190916-vasvari-vivient-folyamatosan-ostromoljak-a-pasik-rengetegen-probalkoznak.htmlVasvári Vivien alig pár napja jelentette be, hogy májusban különváltak újtaik férjével, Fecsóval, a szexi mamit ostrom alá vették a férfiak.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin sok előítélettel találkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-gaspar-evelin-sok-eloitelettel-talalkozik.htmlGáspár Evelin rengeteg előítélettel találkozik, ezért örül, hogy az Ázsia Expresszben megismerhetik őt az emberek. TV + SztárokOrigoEzzel az üzenettel köszöntötte Harry herceget Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20190915-ezzel-az-uzenettel-koszontotte-harry-herceget-meghan-markle.htmlHarry herceget felesége, Meghan hercegné megható üzenettel köszöntötte születésnapja alkalmából.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.