Gáspár Zsolti Joshi Bharatnak mesélte el, hogy az édesapja még ma is felpofozza, ha valami rosszat csinál

Forrás: TV2 -
pofon Gáspár Zsolt Joshi Bharat fenyítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolt a közelmúltban Joshi Bharat vedégeként mesélte el, hogy édesapja a mai napig felpofozza őt, ha valamit rosszul csinál.

A mai napig fél édesapjától Gáspár Zsolti, akinek bármikor eljár a keze, ha a 44 éves fia rosszat tesz.

gáspár zsolt győzike testvére Forrás: TV2

"Én a mai napig félek apukámtól. Hiába leszek 44 éves októberben, ha rosszat csinálok, akkor kapok tőle egy pofont. Nekem ő a példa, ezért nem iszom alkoholt, és nem is cigizek, mert sosem láttam tőle" - mesélte Joshi Bharatnak Zsolti, írta meg a Bors.

Gáspár Zsolti kifakadt: szerinte Demcsák Zsuzsa lenézi őt

Gáspár Zsolti az Ázsia Expresszben szólt be Demcsák Zsuzsának, mondván, a tévés lenézi őt.

Vasvári Vivient folyamatosan ostromolják a pasik: "Rengetegen próbálkoznak."http://www.life.hu/sztarok/20190916-vasvari-vivient-folyamatosan-ostromoljak-a-pasik-rengetegen-probalkoznak.htmlVasvári Vivien alig pár napja jelentette be, hogy májusban különváltak újtaik férjével, Fecsóval, a szexi mamit ostrom alá vették a férfiak.TV + SztárokOrigoKoholák Alexa így vallott nyilvánosan szerelmét 26 évvel idősebb férjének: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-koholak-alexa-igy-vallott-nyilvanosan-szerelmet-26-evvel-idosebb-ferjenek-foto.htmlEgy évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével Koholák Alexa, aki szerelmes szavakkal köszöntötte szerelmét közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoTilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-tilla-durvan-beszolt-pinter-tenyanak-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlPintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.TV + SztárokOrigoElhunyt Jason Dors Lake színész: 50 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-elhunyt-jason-dors-lake-szinesz-50-eves-volt.html50 éves korában elhunyt Jason Dors Lake színész. Sokáig küzdött alkoholizmussal. TV + SztárokOrigoTücsiéket át akarta verni az építtetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190915-tucsieket-at-akarta-verni-az-epitteto.htmlTücsi és párja nemrég költöztek be közös otthonukba, de az építkezés nem volt felhőtlen: át akarták őket verni. TV + SztárokOrigoHajléktalan lett, az utcán él George Michael utolsó élettársahttp://www.life.hu/sztarok/20190915-hajlektalan-lett-az-utcan-el-george-michael-utolso-elettarsa-fadi-fawaz.htmlNem tudja fizetni, így napokkal ezelőtt elhagyta szállodai szobáját és az utcán él Fadi Fawaz, George Michael utolsó élettársa. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.