Sylvester Stallone durván kigyúrta magát a Rambo 5: Utolsó vér című filmre

Forrás: AFP/NurPhoto/Bastiaan Slabbers -
Rambo V: Utolsó vér Rambo gyúrás Sylvester Stallone edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone nem kímélve önmagát, 73 évesen is elképesztően kigyúrta magát új filmjére.

Sylvester Stallone 73 éves, de dacolva életkorával mindent megtett azért, hogy tökéletesen alakíthassa a főszereplőt a hamarosan mozikba kerülő Rambo 5-ben. A színész állítólag a forgatások előtt minden idejét az edzőteremben töltötte, annyit edzett, mint fiatal korában.

Szinte semmit nem pihent, ragaszkodott a napi két edzéshez, heti hat napon keresztül. Semmi mással nem volt időm foglalkozni, csak azzal, hogy őt megfelelő formába hozzam" – nyilatkozta a LadBible-nek a személyi edzője.

A színész állítólag annyira keményen edzett, hogy sokan már az életét féltették, mondván, ilyen idős korban kicsit vissza kellene vennie. Arról nem is beszélve, hogy a film korábbi epizódjaiban is többször baleset érte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There's nothing they can do to stop it. #RAMBO LAST BLOOD

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Nyilvánosan köszöntötte Harry herceget Meghan hercegné: szerelmes szavakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-nyilvanosan-koszontotte-harry-herceget-meghan-hercegne-szerelmes-szavak.htmlA napokban volt Harry herceg születésnapja, amiről felesége is megemlékezett közös Instagram oldalukon. Képes összeállítással és szerelmes szavakal köszöntötte férjét Sussex hercegnője.TV + Sztárok--Így kérte meg szerelme kezét Veréb Tomi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-igy-kerte-meg-szerelme-kezet-vereb-tomi-video.htmlVeréb Tamás a napokban kérte meg szerelme kezét, amit közösségi oldalukon örömmel tudattak.TV + SztárokOrigoTóth Vera és szerelme, Pauli Zoltán közös projektbe kezdtek: így tudattákhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-toth-vera-es-szerelme-pauli-zoltan-kozos-projektbe-kezdtek-igy-tudattak.htmlHatalmas fogyása óta Vera még mindig tudja fokozni átalakulását: legutóbbi fotója láttán elakad a szavunk.TV + SztárokOrigoA lelátón szurkolt új párja Böde Dánielnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-a-lelaton-szurkolt-uj-parja-bode-danielnek.htmlÚj kedvese támogatta a lelátóról a hétvégi Paks-Ferencváros labdarúgó mérkőzésen Böde Dánielt. TV + Sztárok--Koholák Alexa így vallott nyilvánosan szerelmét 26 évvel idősebb férjének: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-koholak-alexa-igy-vallott-nyilvanosan-szerelmet-26-evvel-idosebb-ferjenek-foto.htmlEgy évvel ezelőtt házasodott össze szerelmével Koholák Alexa, aki szerelmes szavakkal köszöntötte szerelmét közösségi oldalán.TV + SztárokOrigoElhunyt Jason Dors Lake színész: 50 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-elhunyt-jason-dors-lake-szinesz-50-eves-volt.html50 éves korában elhunyt Jason Dors Lake színész. Sokáig küzdött alkoholizmussal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.