Tóth Vera és szerelme, Pauli Zoltán közös projektbe kezdtek: így tudatták

fogyás Pauli Zoltán Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fogyása óta Vera még mindig tudja fokozni átalakulását: legutóbbi fotója láttán elakad a szavunk.

Tóth Vera és kedvese közös gasztro vlogot készítenek, már meg is kezdték a forgatásokat. Vera és Zoli egy cuki közös képpel tudatták követőikkel a jó hírt. A fotó mellett azonban nem tudunk elmenni: Vera észbontóan néz ki rajta. Még vékonyabb, mint valaha. Szakadt, világoskék farmerjában elképesztően dögös.

Balesetet szenvedett bicajozás közben Tóth Vera: mentőt kellett hozzá hívni


Tóth Vera és kedvese, Pauli Zoltán biciklitúrán vettek részt. A gyönyörű énekesnő azonban hatalmasat esett, mentőt is kellett hívni hozzá.

A lelátón szurkolt új párja Böde Dánielnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-a-lelaton-szurkolt-uj-parja-bode-danielnek.htmlÚj kedvese támogatta a lelátóról a hétvégi Paks-Ferencváros labdarúgó mérkőzésen Böde Dánielt. TV + Sztárok--Kulcsár Edináék születésnapi zsúrt tartottak egyéves kisfiuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-kulcsar-edinaek-szuletesnapi-zsurt-tartottak-egyeves-kisfiuknak.htmlEgyéves lett Kulcsár Edina és Csuti kisfia, Medox, és ebből az alkalomból hatalmas bulit csaptak. TV + SztárokOrigoEgy korábbi büntetés miatt került majdnem börtönbe Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egyik tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20190916-egy-korabbi-buntetes-miatt-kerult-majdnem-bortonbe-kalocsai-krisztian-a-hip-hop-boyz-egyik-tagja.html2018 tavaszán büntették meg a Hip Hop Boyz tagját, aki nem fizette be a pénzbírságot. A határon kapták el, azonnal fogdába vitték.TV + SztárokOrigoTilla durván beszólt Pintér Tenyának a Sztárban sztár leszek című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-tilla-durvan-beszolt-pinter-tenyanak-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musorban.htmlPintér Tibor szerelmét, Illyés Jennifert kísérte a Sztárban sztár leszek! című műsorba. A színpadra lépés előtt Tilla alaposan bekóstolta a barátnőit sokat váltogató színészt.TV + SztárokOrigoEzzel az üzenettel köszöntötte Harry herceget Meghan Markle http://www.life.hu/sztarok/20190915-ezzel-az-uzenettel-koszontotte-harry-herceget-meghan-markle.htmlHarry herceget felesége, Meghan hercegné megható üzenettel köszöntötte születésnapja alkalmából.TV + Sztárok--Szandiról ismét álhírt terjesztenek: közösségi oldalán reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190915-szandirol-ismet-alhirt-terjesztenek-kozossegi-oldalan-reagalt.htmlSzandiról ismét álhír terjed, erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az énekesnő.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.