Sok évnyi harc után mesterséges megtermékenyítéssel sikerült teherbe esnie az anyának, de a gyermek születése újabb kérdéseket vetett fel, ugyanis nem hasonlított édesapjára. 

Ázsiai gyermeke született egy fehér párnak, miután mesterséges megtermékenyítésen vettek részt egy New Jersey-i klinikán. A gyanú szerint az anya, Kristina Koedderich méhébe olyan férfitól származó spermát ültettek be, aki nem a férje. A megtermékenyítés 2013-ban történt, és sikerrel zárult. Az anya egy gyermeknek adott életet, de ahogy cseperedett a kicsi észrevették, hogy nem hasonlít az apukájára.

Ázsiai gyermeke született a párnak - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Az azóta elvált pár gyanúját a DNS-teszt igazolta. Kiderült, hogy a gyermeknek csak az anyával van vérségi kapcsolata. „Gyermeket akarsz, de nem sikerül, amikor pedig végre igen... Nagyon dühítő" – mondta Drew Wasilewski. A pár kártérítést követel, valamint szeretnék megtudni, ki a gyermek biológiai apja, és az is kérdés, hogy mi történt Drew spermájával. Így ugyanis az is előfordulhat, hogy az övét más nő megtermékenyítésekor használták - írja a CBS News.