Ázsia Expressz 2: Hódi Pamela sírva fakadt szállásuk láttán - Videó

Hódi Pamela szállás sírás Ázsia Expressz 2. kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kiborult, és nem ok nélkül. Sírva fakadt, amikor meglátta, hol fogják este álomra hajtani a fejüket. 

Az Ázsia Expressz versenyzőinek sokszor kevéssel kell beérniük, ami nem könnyű a sokadik, versengéssel, éhezéssel telt nap után. Hódi Pamelának is a kimerültség okozott problémát, ezért nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor meglátta a szállásukat. Ágy, ablakok és ajtók nélküli helyiségben kaptak menedéket, ahol a fürdőszobát is csak jóindulattal lehetett annak hívni.

Szilágy István jobban van: tud sétálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-szilagy-istvan-jobban-van-tud-setalni.htmlSzilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. TV + Sztárok--Aurelio és Dominika újra összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-aurelio-es-dominika-ujra-osszejottek.htmlAurelio magánélete meglehetősen viharos, de úgy tűnik, hogy most ismét egy csendesebb időszak jött el a számára: ő és Dominika kibékültek. TV + SztárokOrigoVámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--Terry Black halála előtt adott nyilatkozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-halala-elott-adott-nyilatkozatot.htmlTerry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. TV + Sztárok--Voksán Virág szülés utáni depressziójáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-voksan-virag-szules-utani-depressziojarol-vallottvideo.htmlEgy igen nehéz és sokak által titkolt betegségről vallott Voksán Virág élő adásban.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kezdetben nem jött ki anyósávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-berki-krisztian-kezdetben-nem-jott-ki-anyosaval.htmlMazsi anyukája kezdetben nem igazán kedvelte Berki Krisztiánt, mára azonban teljes értékű családtagnak érzik őt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.