szilágyi istván állapot Lópici Gáspár
Szilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. 

Szilágyi István egészségével több probléma is volt az elmúlt időszakban, a többi között letört egy darab a csípőjéből, ami miatt járókerettel is alig tudott mozogni. Úgy tűnik azonban, hogy mostanra jobban lett, és habár nehezére esik, de újra tud sétálni.

Szilágyi István jobban van Forrás: RTL Klub

Kicsit még nehezemre esik a járás, bár inkább csoszogásnak mondanám, de fájdalmam nincsen. Viszont, ha nem foghatnám a feleségem karját, ki se mozdultam volna otthonról. Továbbra sem vesszük fontolóra, hogy beköltözzünk egy idősotthonba. Amint látja, közlekedni tudunk, és otthon a fiunk is sokat segít" - mondta Lópici Gáspár a Blikknek.

Vámos Erikát tinédzserként megerőszakoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-vamos-erikat-tinedzserkent-megeroszakoltak.htmlÉlete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. TV + Sztárok--Aurelio és Dominika újra összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-aurelio-es-dominika-ujra-osszejottek.htmlAurelio magánélete meglehetősen viharos, de úgy tűnik, hogy most ismét egy csendesebb időszak jött el a számára: ő és Dominika kibékültek. TV + SztárokOrigoTerry Black halála előtt adott nyilatkozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-halala-elott-adott-nyilatkozatot.htmlTerry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. TV + Sztárok--Voksán Virág szülés utáni depressziójáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-voksan-virag-szules-utani-depressziojarol-vallottvideo.htmlEgy igen nehéz és sokak által titkolt betegségről vallott Voksán Virág élő adásban.TV + SztárokOrigoMegalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle. TV + Sztárok--Pszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-pszichologus-elemzte-meghan-hercegne-harry-hercegnek-szant-szuletesnapi-koszonteset.htmlPszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.