forgatás videó Budapest Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith újra Budapesten van, és már egy videót is posztolt fővárosunkból.

Will Smith június után újra Budapestre látogatott. A színész korábban a Gemini Men című filmje néhány jelenetét forgatta nálunk.

Ezúttal Budáról jelentkezett be, ahonnan megcsodálta a mesés panorámát. Elárulta, mindig is lenyűgözték őt a hidak.

Így jutott előnyhöz Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-igy-jutott-elonyhoz-demcsak-zsuzsa-es-kandasz-andrea-az-azsia-expresszben.htmlKülönös cselhez folyamodott a Demcsák Zsuzsa-Kandász Andrea páros az Ázsia Expresszben. TV + SztárokOrigoBrad Pitt nem tartja a kapcsolatot a fiával, Maddoxszalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-brad-pitt-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-fiaval-maddoxszal.htmlKiderült, hogy Brad Pitt nem igazán tartja a kapcsolatot fogadott fiával, Maddoxszal. TV + Sztárok--Sinead O'Connor állítja, Prince meg akarta verni és el akarta ütni őt autójávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-sinead-oconnor-allitja-prince-meg-akarta-verni-es-el-akarta-utni-ot-autojaval.htmlSinead O'Connor állítja, egyszer átment Prince lakására, ahol az énekes elkezdte őt ütlegelni. TV + Sztárok--Majka köszönetet mondott a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190916-majka-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlMajka egy fotóval búcsúzott az idei koncert-szezontól. TV + SztárokOrigoTerry Black halála előtt adott nyilatkozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-halala-elott-adott-nyilatkozatot.htmlTerry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. TV + Sztárok--Szilágy István jobban van: tud sétálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190918-szilagy-istvan-jobban-van-tud-setalni.htmlSzilágyi István nem örvendett túl jó egészségnek az elmúlt időszakban, kiderült, hogy van most. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.