Dukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe.

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de sajnos nekem néha több hónap kell ahhoz, hogy kiolvassak egy-egy könyvet. Nem túl okos módon több időt fordítok sokszor a telefonom és a laptopom nyomkodására, ami többnyire munkáról szól vagy épp, ha itthon van egy kis időm, akkor takarítok, rendet rakok, de van, hogy több könyvet olvasok egyszerre. 
A hangulatomtól függ, hogy melyik könyv olvasását folytatom. Bevallom nagyon nehezen tudok teljes mértékben a szövegre koncentrálni (ez így volt a suliban is. Kérlek mondjátok, hogy ezzel nem vagyok egyedül!) , ezért mindig azt a könyvet folytatom, ami az adott lelkiállapotomnak megfelelő, így biztosan könnyebben szívom magamba a látottakat.
Most már itthon vagyok, de a pár napos nyaralásom alatt az Öröm könyvét folytattam, ami a Dalai Láma és az emberjogi aktivista Desmond Tutu érsek egy hetes találkozásán folytatott beszélgetéseket foglalja össze. Ez a két fantasztikus Nobel-békedíjas spirituális vezető tele van hihetetlen humorral, bölcsességekkel melyek arról szólnak, hogy miként őrizhetjük meg az örömet életünkben és valójában mi az öröm. Tiszta szívből ajánlom nektek ezt a könyvet! Mondanám, hogy letehetetlen, de sajnos néha szüneteltetem az olvasását, viszont mindig várom a pillanatot, amikor újra kézbe vehetem és folytathatom" - mesélte Instagram oldalán Regi.