Dukai Regina elárulta, csak ritkán van ideje olvasni: de mindenkit olvasásra biztat

Forrás: Dukai Regina -
POSZT Dukai Regina olvasás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina hosszú posztban vallott arról, hogy néha 1-1 könyv kiolvasása hónapokat vesz igénybe.

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de

sajnos nekem néha több hónap kell ahhoz, hogy kiolvassak egy-egy könyvet.

Nem túl okos módon több időt fordítok sokszor a telefonom és a laptopom nyomkodására, ami többnyire munkáról szól vagy épp, ha itthon van egy kis időm, akkor takarítok, rendet rakok, de van, hogy több könyvet olvasok egyszerre.
A hangulatomtól függ, hogy melyik könyv olvasását folytatom. Bevallom nagyon nehezen tudok teljes mértékben a szövegre koncentrálni (ez így volt a suliban is. Kérlek mondjátok, hogy ezzel nem vagyok egyedül!) , ezért mindig azt a könyvet folytatom, ami az adott lelkiállapotomnak megfelelő, így biztosan könnyebben szívom magamba a látottakat.
Most már itthon vagyok, de a pár napos nyaralásom alatt az Öröm könyvét folytattam, ami a Dalai Láma és az emberjogi aktivista Desmond Tutu érsek egy hetes találkozásán folytatott beszélgetéseket foglalja össze. Ez a két fantasztikus Nobel-békedíjas spirituális vezető tele van hihetetlen humorral, bölcsességekkel melyek arról szólnak, hogy miként őrizhetjük meg az örömet életünkben és valójában mi az öröm. Tiszta szívből ajánlom nektek ezt a könyvet! Mondanám, hogy letehetetlen, de sajnos néha szüneteltetem az olvasását, viszont mindig várom a pillanatot, amikor újra kézbe vehetem és folytathatom" - mesélte Instagram oldalán Regi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.