Nemsokára kiderül, hogy van-e eltitkolt gyermeke Flippet Öcsinek: DNS-tesztet csináltatott a fiata férfi, akinek édesanyja azt állította, hogy Flipper Öcsi az apja.

Évek óta hiszi Hácz Tamás azt, hogy ő Flipper Öcsi gyermeke. Édesanyjának ugyanis volt egy rövid kapcsolata a zenésszel, ám erről csak évek múltán beszélt gyermekének. Most végre minden kétséget kizáróan kiderülhet, hogy valóban Flipper Öcsi-e az apja Tamásnak, ugyanis DNS-tesztet csináltatott. A vizsgálaton ott volt Flipper Öcsi húga, Marót Viki, valamint az édesanyja, Katalin is. Tamás ugyanis régóta jó kapcsolatot ápol a zenész családjával.

Flipper Öcsinek lehet egy eltitkolt gyermekeForrás: Origo

"Anyukámnak egy rövid kapcsolata volt Öcsivel, aztán férjhez ment, így én már egy boldog családban, a húgommal nőttem fel" - mondta a Blikknek Tamás. Talán egyszázaléknyi kétség van bennem. Lelkileg most jutottam el addig, hogy kiderüljön, ki is vagyok valójában" - tette hozzá. Flipper öcsi húgának nincsenek kétségei: szerinte biztos, hogy Tamás a bátyja gyermeke. "Amikor először felhívott, hogy ő Öcsi fia, azt hittem, valami őrült ízléstelen vicc. Aztán találkoztunk, és minden kétségem elszállt! Olyan a járása, a hadaró beszéde, a nevetése, a keze, a körme, még az orrát is ugyanúgy vakarja meg, mint a bátyám" - mondta Viki. Flipper Öcsi édesanyja pedig örülne, ha az derülne ki, Tamás tényleg a fia gyermeke. "Nagyon boldog lennék, ha valóban egy darabot visszakaphatnék Tomikával az én drága fiamból. Hál' istennek, a sógorom, Pista él, és el tudott jönni velünk, hogy fény derüljön a múlt titkára. Biztos vagyok benne, ha Öcsike élne még, életcélt adott volna neki, ha időben megtudja, hogy van egy fia. Nagyon szeretett volna gyereket, csak nem jött össze a feleségeitől" - mondta.