Magánklinikán kezelték csontkovácsok egy nő gerincproblémáit: életveszélyes sérüléseket okoztak

Forrás: Thinkstock -
magánklinika csontkovács életveszélyes sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontkovácsok kezelték egy 69 éves nő nyaki gerincproblémáit egy herszoni magánklinikán: súlyos, életveszélyes sérüléseket okoztak. 

Kis híján letépték egy 69 éves nő fejét egy magánklinikán. A páciens nyaki gerincproblémáit hónapokon át kezelték csontkovácsok egy herszoni intézményben, közben életveszélyes sérüléseket okoztak.

Több órán át műtötték a nőt - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A „kezelés" közben ugyanis a csontkovácsok eltörték a nő két nyaki csigolyáját, elszakították a fejet a gerinchez rögzítő inakat és így bármikor bekövetkezhetett volna a beteg halála. Végül a műtőasztalon kötött ki a nő, az idegsebészeten, ahol 12 órán át küzdöttek az életéért. Az orvosok szerint már az is csoda, hogy a páciens túlélte a kezeléseket. A műtét két szakaszban történt: titánból készült alkatrésszel erősítették a fejet a gerincoszlophoz, hogy ne sérüljön a gerincvelő és az agy - írja a Kárpát Hír.

Sokkoló felvételt mutattak be a bíróságon M. Richárd tárgyalásánhttp://www.life.hu/news/20190919-sokkolo-felvetelt-mutattak-be-a-birosagon-m-richard-targyalasan.htmlEgy olyan videót mutattak be ma a bíróságon, amelyen M. Richárd saját magát videózza vezetés közben. Ekkor következett be a halálos autóbaleset a Dózsa György úton. News--Medvék törtek be egy erdélyi hotelbe, videó is készült rólahttp://www.life.hu/news/20190919-medvek-tortek-be-egy-erdelyi-hotelbe-video-is-keszult-rola.htmlMedvék törtek be egy hotelbe Erdélybe. NewsOrigoÖsszefogtak fájdalmukban VV Fanni és az eltűnt villanyszerelők családjaihttp://www.life.hu/news/20190919-osszefogtak-fajdalmukban-vv-fanni-es-az-eltunt-villanyszerelok-csaladjai.htmlA fájdalom hozta össze VV Fanni, a villanyszerelők és a maglódi vállalkozó családjait. Így segítik egymást. News--Visszavonul a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárjahttp://www.life.hu/news/20190919-visszavonul-a-kanadaiak-haromszoros-olimpiai-bajnok-jegtancosparja.htmlVisszavonul az élsporttól Tessa Virtue és Scott Moir, a kanadaiak háromszoros olimpiai bajnok jégtáncospárja.NewsAFPKiküldték az IKEA étterméből Sándort és vakvezető kutyáját: az áruház elismerte tévedéséthttp://www.life.hu/news/20190919-kikuldtek-az-ikea-ettermebol-sandort-es-vakvezeto-kutyajat-az-aruhaz-elismerte-tevedeset.htmlA bevásárlás után enni szeretett volna az áruház éttermében Sándor, de őt és vakvezető kutyáját nem engedték be. NewsThinkstockMegállókat kihagyva száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsbanhttp://www.life.hu/news/20190919-megallokat-kihagyva-szaguldott-egy-vezeto-nelkuli-metroszerelveny-parizsban.htmlMegállókat kihagyva száguldott egy vezető nélküli metrószerelvény Párizsban kedd este.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.