Tóth Vera a szeretet és a törődés fontosságáról posztolt

barátság szeretet Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotót posztolt Charlie-val Tóth Vera, amelyhez egy hosszú, elgondolkodtató szöveget is írt a szeretetről.

Tóth Vera egy hosszabb bejegyzést írt a közösségi oldalára. Kijelentette benne, mennyire fontos a barátság, oda kell figyelni a másikra és törődni vele. Ehhez még egy közös fotót is posztolt Charlie-val.

Érdekes ez az időmúlás, mennyi minden változik a lelkemben. Egyre erősebb az az érzésem, hogy az embernek nem is igazán volna szüksége arra, ami drága pénzen megvehető. Értéktelenek lettek bennem az egykor értékesnek vélt dolgok, és féltett kincs lett az, ami valamikor még olyan természetes volt, hogy csak úgy van, amiről azt gondoltam, alanyi jogon jár nekem. A fenébe is, rohadtul nem természetes semmi... A kapcsolatokért meg kell melózni, a barátok lelke törékeny porcelán, a szeretet akkora luxus lett, hogy a legdrágább gyémánt sem ér fel vele. Semmi nem lesz örök és maradandó, ha nem ismered meg azt a fogalmat, hogy: TÖRŐDÉS. Ma egy barátság az kincs, a tehetség Isten adománya, az igaz szerelem ritka kiváltság, az ölelés meg olyan, mint egy falat kenyér" – írta.

Janicsák Veca kiakadt Gáspár Evelinrehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-janicsak-veca-kiakadt-gaspar-evelinre.htmlJanicsák Veca a Gáspár Evelinnel folytatott vita után fakadt ki. Az is megfordult a fejében, hogy esetleg feladja az Ázsia Expresszt. TV + SztárokOrigoEgyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-egyelore-nem-lathatja-gyermeket-csilla-ll-junior-volt-parja.htmlRendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: így érezték magukat Janicsák Vecáék az idegen emberek otthonaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-ereztek-magukat-janicsak-vecaek-az-idegen-emberek-otthonaiban.htmlA végéhez közeledve egyre nagyobb feszültségeket élnek át az Ázsia Expressz szereplői. Janicsák Veca a Life.hu-nak elmondta, ő hogyan éli meg a konfliktusokat, és azt is megtudtuk, mi mindent szoktak csinálni, ha bekéredzkednek egy idegen család otthonába.TV + SztárokOrigoKnapik Tamást otthagyta gyermeke anyja: magára maradt a kisfiúvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-knapik-tamas-otthagyta-gyermekuk-anyja-magara-maradt-a-kisfiuval.htmlKnapik Tamás hat éve megtalálta szerelmét, de sajnos a boldogságuk véget ért: a nő otthagyta őt és közös gyermeküket. TV + SztárokOrigoNagypapa zaklatta perverz üzenetekkel Balázs Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-nagypapa-zaklatta-perverz-uzenetekkel-balazs-andit.htmlBalázs Andi hónapokon át kapott perverz üzeneteket egy nagypapától, ráadásul nyilvánosan, komment formájában. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Kárpáti Rebeka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-bikinire-vetkozott-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka bikiniben mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.