Demcsák Zsuzsa Kandász Andrea Ázsia Expressz 2. beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa kapcsolata igen viharos az Ázsia Expresszben. A két nő folyamatosan csatározik egymással. Zsuzsa stílusa valamint Andi személyisége nehezen passzolnak a feladatokat végrehajtása alatt.

Demcsák Zsuzsa bármit bevet, ha a győzelem a tét. Többször láthattuk már a műsor folyamán, hogy hazugságokkal vette rá az ázsiai embereket arra, hogy segítsenek nekik eljutni az előírt helyekre. Bár Kandász Andit szemmel láthatóan nem zavarta társa módszere, a legutóbbi adásban mégis ezzel kapcsolatosan egy jó nagyot odaszúrt neki. Szintén hazudtak, hogy felvegye őket egy stoppos. Andi elárulta, hogy neki nehéz ilyen módszerekhez folyamodni, Demcsáknak viszont nem okoz gondot egy kis hazugság. Bár az egykori műsorvezető nem reagálta le szavakkal a beszólást, az arcán látszott, mit gondol.

demcsák, ázsia expressz Forrás: tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.