Bereczki Krisztián elaludt a volán mögött: majdnem tragédia történt - videó

videó Bereczki Krisztián vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Krisztián kezdő testépítős élményeiről mesélt. Elárulta, annyira túlhajtotta magát, hogy egyszer majdnem tragédia történt.

Vékony fiúként rengeteget kellett dolgoznia Bereczki Krisztiánnak azért, hogy a testépítők világában elfogadják. 3-4 órákat aludt és egyfolytában edzett. Egyszer majdnem tragédia is történt a túlhajszoltságából: elaludt a volán mögött.

„Egy éven keresztül körülbelül 3-4 órát tudtam csak aludni, versenyre készültem. Egyszer el is aludtam hazafelé az autóban, nekimentem a szalagkorlátnak. Szerencsére időben elkaptam a kormányt és nem történt nagyobb baj. Pont nem jött semmi... Kicsit elbóbiskoltam, és úgy mentem át a szembejövő sávba, ahol elkaptam a szalagkorlátot. De ha valami jött volna, akkor valószínűleg most nem ülnék itt" - mesélte el Joshi Bharat műsorában az Ázsia Expressz sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.