9 kilós babát hozott a világra egy brit nő, természetes úton - videó

óriásbébi szülés újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen dolog történt Angliában, Walesben. Egy brit édesanya 9 kilós és 62 centis kisbabát hozott világra, méghozzá természetesen úton.

Még az orvosok is megdöbbentek, amikor meglátták a hatalmas újszülöttet, aki 9 kilóval és 62 centivel látta meg a napvilágot. A dolog pikantériája, hogy a kicsi természetesen úton született. Édesanyja nyilatkozott a Daily Mailnek.

„A szülés mindig fájdalommal jár, függetlenül a baba súlyától. Brodey világra hozatala semmivel sem volt gyötrelmesebb, mint az előző gyermekeimé" - mesélte a büszke anyuka, aki már haza is térhetett az óriásbabával.

Ázsia Expressz 2: Halálra rémült Demcsák Zsuzsa- ez ijesztette meghttp://www.life.hu/sztarok/20190922-halalra-remult-demcsak-zsuzsa-ez-ijesztette-meg-video.htmlDemcsák Zsuzsát és Kandász Andit egy hirtelen berepülő madár szakította félbe interjúzás közben. Az egykori műsorvezető halálra rémült.TV + SztárokOrigoEzért nem jár kirándulni Csonka András: tart a kullancsoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-ezert-nem-jar-kirandulni-csonka-andras-tart-a-kullancsoktol.htmlCsonka Bandi inkább a passzív kikapcsolódási formákat kedveli. Bár sokat utazik, a természetjárást ritkán gyakorolja, mivel tart a kullancsveszélytől.TV + Sztárok--Elhalasztotta a mellműtétjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elhalasztotta-a-mellmutetjet-hodi-pamela-azsia-expressz.htmlAmióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Kandász Andi kitálal, ilyen a viszonya Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-kandasz-andi-kitalal-ilyen-a-viszonya-demcsak-zsuzsaval.htmlAz utazós magazinokból már jól ismert Kandász Andi Demcsák Zsuzsával menetel az Ázsia Expressz hajrájában. Andi a Life.hu-nak elmondta, milyen a viszonya Zsuzsával, valamint hogyan bírják a hetek óta tartó játékot.TV + SztárokOrigoPikali Gerda kiszúrt kollégájával: ezt tette a Jóban Rosszban nyomozónőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190921-pikali-gerda-megviccelte-kollegajat-joban-rosszban.htmlA Jóban Rosszban nyomozőnőjét alakító Pikali Gerda megviccelte munkatársát: Nem irigyeljük. TV + Sztárok--Bereczki Krisztián elaludt a volán mögött: majdnem tragédia történt - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190921--bereczki-krisztian-elaludt-a-volan-mogottmajdnem-tragedia-tortent-video.htmlBereczki Krisztián kezdő testépítős élményeiről mesélt. Elárulta, annyira túlhajtotta magát, hogy egyszer majdnem tragédia történt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.