Párkapcsolatáról vallott őszintén Palvin Barbi

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
Palvin Barbara párkapcsolat vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve alkot egy párt Palvin Barbi és színész kedvese, Dylan Sprouse. A fiatalok már közös otthonban élnek New Yorkban. A híres modell párkapcsolatáról vallott.

Palvin Barbi ritkán enged betekintést magánéletébe és ritkán is nyilatkozik róla. Ezúttal azonban kivételt tett.

Heti trendjelentés: Palvin Barbinál nincs szebb Victoria's Secret modell Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

"A kezdet néha nehéz tud lenni, de Dylannel nem nagyon volt konfliktusunk. Megtanultuk elfogadni és kezelni egymás szokásait, így ma már azt tudom mondani, hogy egy igazán jó társ, és egy élmény vele együtt élni. Ha volt is nézeteltérés közöttünk a legelején, az mindig inkább egy nehéz nap után volt, de egy hosszú beszélgetéssel és viccelődéssel mindent meg tudtunk oldani. Természetesen az alapkonfliktusok megvoltak, mint például, hogy Dylan hova rakja a már nem tiszta ruháit, vagy hogy a neszeszerjeim túl sok helyet foglalnak el. Viszont elég jók vagyunk a kompromisszumkötésben, így mindent megoldottunk és egy-két szabályt is hoztunk, mint például, hogy én főzök és ő mosogat" - mesélte a Borsnak Barbi, aki azt is elárulta, mit szeret a magyar ízek közül kedvese.

"Amikor hazajövök, próbálom magammal hozni őt is, ha éppen nem dolgozik. Imádja Magyarországot, mindig meglátogatjuk a családot, jókat főzünk együtt, sokat pihenünk és kirándulunk. Meglepő módon a kedvenc étele a zsíros kenyér hagymával."

Ezért nem jár kirándulni Csonka András: tart a kullancsoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-ezert-nem-jar-kirandulni-csonka-andras-tart-a-kullancsoktol.htmlCsonka Bandi inkább a passzív kikapcsolódási formákat kedveli. Bár sokat utazik, a természetjárást ritkán gyakorolja, mivel tart a kullancsveszélytől.TV + Sztárok--Tóth Gabit felvétel közben lepte meg kedvese egy finom ebéddel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190922-toth-gabit-felvetel-kozben-lepte-meg-kedvese-egy-finom-ebeddel-video.htmlTóth Gabi mint minden várandós kismama kívánós. Szerelme, Krausz Gábor pedig lesi minden kívánságát. Még felvétel közben is meglepte kedvesét. TV + SztárokOrigoElhalasztotta a mellműtétjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elhalasztotta-a-mellmutetjet-hodi-pamela-azsia-expressz.htmlAmióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. TV + SztárokOrigoElhalasztotta a mellműtétjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190922-elhalasztotta-a-mellmutetjet-hodi-pamela-azsia-expressz.htmlAmióta Bence a párja, boldog és szerelmes Hódi Pamela, sőt, a testét is egyre inkább elfogadja. Állítja, korábban takargatta egyes testtájait, ma nem teszi, sőt, a mellműtétjét sem tartja már fontosnak, talán majd a szülés után. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Kandász Andi kitálal, ilyen a viszonya Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-kandasz-andi-kitalal-ilyen-a-viszonya-demcsak-zsuzsaval.htmlAz utazós magazinokból már jól ismert Kandász Andi Demcsák Zsuzsával menetel az Ázsia Expressz hajrájában. Andi a Life.hu-nak elmondta, milyen a viszonya Zsuzsával, valamint hogyan bírják a hetek óta tartó játékot.TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2.: Így viseli Ördög Nóri a szörnyű hőségethttp://www.life.hu/sztarok/20190921-azsia-expressz-2-igy-viseli-ordog-nori-a-szornyu-hoseget.htmlA korábbi évadhoz hasonlóan idén is Ördög Nóri az Ázsia Expressz műsorvezetője. Nóri a Life.hu-nak mesélt az idei mezőnyről, valamint arról, hogyan bírják elviselni az elviselhetetlennek tűnő hőséget.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.