Váratlan fordulat a Fiesta-botrányban: Csordás Tibi komoly lépésre szánta rá magát

Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal -
Fiesta Csordás Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a Fiesta körül évek óta pereskedés folyik, most azonban úgy fest, pont kerülhet a dolog végére.

Korábban Knapik Tamás, majd a korábbi Fiesta zenekar másik tagja, Csordás Tibor is beszámolt a körülöttük kialakult pereskedés részleteiről, amelynek most újabb fordulatára derült fény.A Ripost információi szerint Csordás Tibi kérvényezte a Fiesta védjegyének végleges törlését a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában.

Csordás Tibor, a Fiesta egykori énekes. Forrás: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Az évek óta tartó jogi csatározást végre lezárhatná Tibi lépése. A Fiesta formáció felbomlása után egyébként Knapik Tamás indított pert egykori társa ellen a névhasználatot illetően. A gitáros azt állítja, hogy papíron őt illeti név, ő a Fiesta jogos tulajdonosa, Csordás Tibi azonban ezt a kezdetektől vitatja - számol be a Ripost. Az énekes nem válaszolt a lap megkeresésére, a gitáros, Knapik Tamás viszont elárulta, hogy tud róla, és belefáradt a sokéves csatározásba, így hajlik a meggegyezésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.