Újra Meghan miatt őrjöng a királyi család: veszélyes utazásra indulna a hercegné a féléves Archie-val

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Afrika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első hivatalos utazása előtt áll Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött fia, a féléves Archie. A hercegi pár Afrikába utazna a gyerekükkel, amit a palota azonban nem néz jó szemmel. 

Harry herceg rengeteg jár Afrikába, ahogy Diana hercegnének, úgy fiának is szívügye a fekete kontinens helyzete, és különösen a hátrányos helyzetű gyermekek segítése. Harry hamarosan újra Afrikába utazik, de a hírek szerint ezúttal családját is magával vinné. A 10 napos utazás a királynő szerint azonban túl hosszú, ráadásul nem is gondolja veszélytelennek a kiruccanást.

Meghan és Harry az újszülött Archie-val Forrás: AFP/Dominic Lipinski

Ráadásul az is a tervek között szerepel, hogy Meghan Archie-val Fokvárosban és Johannesburgban töltené az időt kettesben, míg Harry több hivatalos programon is résztvesz Botswanában, Angolában és Malawiban. A királynő szerint semmiképpen nem szabad kockáztatni a legkisebb királyi tag biztonságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.